Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

LARISS a lansat piesa "I Love You" - AUDIO

Lariss a lansat un single nou, intitulat ”I Love You”. Piesa este dedicată atât fanilor artistei, cât și celor care au sărbătorit ieri Valentine's Day.

Publicat

pe

│ FOTO: Laurentiu Anton

I Love You” a fost compusă de Marius Ivancea – What’s Up (muzică și versuri) și produsă de Lariss, Gabriel Istrate (Shift), Bogdan Pauna (Sllash a facut remixul piesei "Droppin' da Bomb").

"Am preferat ca această piesă să curgă de la sine. Ne-am adunat mai mulți artiști și producători: What’s Up, Shift, Bogdan Pauna alias Sllash, un producător talentat care îmi place foarte mult și cu mine și asa a ieșit piesa “I Love You”, piesa pe care m-am gândit să o lansez de Valentine’s Day, cadou din partea mea pentru toți indrăgostiții, mi s-a părut momentul perfect. Las ascultătorii să se bucure de această piesă”, a spus LARISS.

LARISS - "I Love You" - AUDIO

În 2016, LARISS a lansat mai multe piese, atât pentru Romania, cât și pentru piața internațională. După colaborarea cu Shift pentru “Prefer”, “Lova Boay” și “Another Level” cu A Flow Mob, a lansat și “Ladidadi” și a fost compusă și produsă de Borislav Milanov și Symphonics Entertainment.

Remixul piesei “Ladidadi” a fost lansat și într-o variantă specială, împreună cu artiști cunoscuți din Bulgaria – Bobo și regina R&B Truth Hurts "IZBIAGAI OT SKUKATA", produsă tot de Borislav Milanov și Symphonics Entertainment.

Single-ul de debut “Dale Papi” are peste 50 de milioane de vizualizări pe YouTube și a atras atenția casei de discuri Universal Music Latin Entertainment. Astfel, LARISS a devenit colega cu artiști renumiți ca Enrique Iglesias, Alejandro Sanz, J Balvin, Daddy Yankee, David Bisbal și Eros Ramazzotti.

Trending