Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Urmărește-l pe John Mayer interpretând live "Moving On and Getting Over" - VIDEO

John Mayer a fost invitat la ”The Ellen Show” pentru a-și promova ultimele EP-uri. Cu acest prilej, artistul a interpretat piesa "Moving On and Getting Over", de pe EP-ul "The Search for Everything".

Publicat

pe

John Mayer
John Mayer

Piesa "Moving On and Getting Over" a fost inspirată de o despărțire. Melodia și-a schimbat tonalitatea inițială, făcând tranziția de la tristețe la acceptare și depășire a momentului.

”Finalul piesei este o sesiune de improvizații. Dacă aș fi terminat piesa acum un an, nu ar fi avut acest final. Modul în care închei melodia este rezultatul reconectării la mesajul piesei 2 ani mai târziu și constatând: <<Am depășit momentul, hai să avem un final fericit>>”, a povestit John Mayer într-un interviu acordat revistei Rolling Stone.

VIDEO: John Mayer - "Moving On and Getting Over"

Odată cu lansarea EP-ului "The Search for Everything", ce include piesa "Moving On and Getting Over", John Mayer a făcut tranziția din zona comercială spre cea mai nișată a blues-ului. Spre încântarea sa, materialul a fost bine primit, la 3 zile de la punerea în vânzare, "The Search for Everything" ocupând prima poziție în topul albumelor realizat de iTunes.

”Vă mulțumesc. M-ați ajutat să demonstrez că se poate - și că ar trebui - să explorez noi orizonturi artistice. Acest succes înseamnă libertate, nu constrângere. E vorba despre a-ți asuma riscuri și a face muzica pe care o iubești, fără să te îngrijoreze percepția la nivel comercial, și pentru a te putea întoarce apoi în zona mainstream și a înregistra albume cu o altă profunzime. (...) Regulile nu mai există. Singura strategie rămasă este de a face ceea ce simți tu că e bine”, scria John Mayer pe Facebook, mulțumind fanilor care i-au cumpărat EP-ul.

Comentează

Trending