Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

John Legend, Sting şi Justin Timberlake vor cânta la premiile Oscar 2017

După premiile Grammy ne aşteaptă încă o decernare importantă de distincţii în această lună. E vorba despre premiile Oscar, care vor include la rândul lor concerte din partea unor artişti faimoşi. Aflăm că Justin Timberlake, Sting, John Legend şi Lin-Manuael Miranda se vor afla pe scenă.

Publicat

pe

Premiile Oscar 2017
Premiile Oscar 2017

John Legend a cântat şi la premiile Grammy, iar Miranda a promis că va cânta melodia "How Far I'll Go" împreună cu Auli'i Cravalho. Tânăra de 16 ani dă vocea personajului principal din animaţia Disney "Moana". Melodia aceasta este nominalizată la un Oscar pentru "Cea mai bună melodie originală". Sting va cânta "The Empty Chair" din pelicula "Jim: The James Foley Story", iar Justin Timberlake va aduce la viaţa animaţia Trolls".

El ar urma să cânte hitul "Can't Stop the Feeling" din acel film, care a bifat la rândul său o nominalizare pentru melodie originală. Marele nominalizat al serii, la 14 categorii, "La La Land" îl va avea pe John Legend pe scenă pentru a cânta două melodii. E vorba despre "Audition" şi "City of Stars". Premiile Oscar au ajuns la ediţia cu numărul 89 şi se vor desfăşura pe 22 februarie la Kodak Theatre în Los Angeles.

Jimmy Kimmel va fi amfitrion, iar marele favorit este "La La Land", egalând "Titanic" şi "All About Eve" cu cele 14 nominalizări ale sale. Alţi favoriţi la premiile Oscar 2017 sunt "Manchester by the Sea", cu 6 nominalizări, "Arrival" cu 8 nominalizări sau "Moonlight", tot cu 8 nominalizări.

Comentează

Albume noi

Justin Timberlake lansează albumul "Everything I Thought It Was" - TRAILER

După șase ani, Justin Timberlake revine în atenția fanilor cu un nou album de studio, "Everything I Thought It Was". Până la apariția materialului complet, artistul a incitat publicul cu un trailer video, disponibil de vizionat în articol.

Publicat

pe

Trailer "Everything I Thought It Was"
Trailer "Everything I Thought It Was" │ FOTO: captură YouTube / Justin Timberlake

Au trecut aproximativ șase ani de la ultimul album lansat de Justin Timberlake, dar artistul nu s-a dezis de pasiunea sa pentru muzică. A pregătit un nou material discografic, ce va ajunge în mâinile fanilor anul acesta.

Mai mult, "Everything I Thought It Was" este prefațat de piesa "Selfish", ce urmează să fie lansată oficial pe 25 ianuarie. Vestea a fost oferită de Timberlake pe social media, publicând o imagine realizată de Charlotte Rutherford. Artwork-ul îl prezintă pe artist cu spatele la cameră, privind spre un apus frumos colorat.

"Selfish" este o piesă marcată de influențe R&B, ce s-a bucurat deja de un debut live, pe 19 ianuarie, în cadrul unui concert pe care Timberlake l-a susținut în Memphis.

În ceea ce privește albumul "Everything I Thought It Was", acesta beneficiază de un trailer intrigant. O mașină se oprește la o benzinărie din deșert, iar naratorul, interpretat de Benicio Del Toro, spune:

"Ce avem noi aici? Ooh, e o mașină drăguță! Stai, este un model. Asta spunea JT? OK, acel apus de soare cu siguranță nu este real. Oh, iată-l pe Justin! De ce nu se întoarce? La ce naiba se uită?

TRAILER "Everything I Thought It Was"

Citește în continuare

Trending