Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Jamiroquai lansează "Cloud 9", al doilea single de pe noul album "Automaton" - AUDIO

După o pauză de 7 ani trupa de jazz-funk Jamiroquai revine în activitate cu single-ul "Cloud 9". Aceasta este a doua piesă extrasă de pe noul album, "Automaton", după melodia ce dă numele albumului. Discul va debuta în primăvară.

Publicat

pe

Jamiroquai (printscreen teaser ”Automaton”)
Jamiroquai (printscreen teaser ”Automaton”)

"Cloud 9" e marcat de melancolie şi are clasicul bass de funk care a consacrat trupa britanică. Simţim şi ceva vibe-uri disco şi la refren apar şi sintetizatoarele familiare. "Automaton" este albumul cu numărul 8, apreciat de fani mai ales pentru că această formaţie lansează discurile la ani buni distanţă între ele. Noul release include 12 piese şi va fi însoţit de un turneu în Asia şi Europa, ce începe în mai în Tokyo şi se termină în Portugalia în august.

Prezenţa în Japonia nu e o întâmplare, pentru că publicul de acolo va primi şi un bonus track extra, numit "Nice and Spicy". Vocalistul Jay Kay a avut următoarele de spus despre "Cloud 9:"

Cloud 9 este o melodie scrisă într-un stil pentru care publicul ne cunoaşte şi cu care e familiarizat. Este o melodie pe care o vor simţi în special cei care s-au simţit abandonaţi şi au găsit dragostea în altă parte. De abia aştept să o ascultaţi, să urcaţi în maşină, să o aveţi la radio şi pur şi simplu să conduceţi.

Se pare că fanii aşteptau cu nerăbdare revenirea trupei, mai ales cei britanici. Concertul Jamiroquai de la Roundhouse în Londra a avut biletele epuizate în doar un minut, atât de mare este hype-ul. Albumul "Automaton" este inspirat de creşterea inteligenţei artificiale şi implicarea tehnologiei în lumea de azi.

Jamiroquai are în spate 25 de ani de carieră şi ne-a vizitat în 2011 cu ocazia Orange Summer Party. Seria de evenimente Orange Summer Party a adus la noi artişti ca Mika, Akon, Sugababes, Duffy sau Sophie Ellis-Bextor.

Comentează

Trending