Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Ascultă noul EP al lui John Mayer, "The Search for Everything: Wave Two" - AUDIO

John Mayer a revenit cu cea de-a doua parte a EP-ului "The Search for Everything". Noul material se numește "The Search for Everything: Wave Two" și a fost lansat astăzi, 24 februarie. Cele 4 piese incluse pe EP au fost urcate și canalul oficial de YouTube al artistului, fanii de pretutindeni având astfel oportunitatea de a asculta materialul fără niciun cost.

Publicat

pe

John Mayer
John Mayer

După EP-ul "The Search for Everything", lansat pe 20 ianuarie, John Mayer revine la doar o lună distanță cu cea de-a doua parte a materialului. “The Search for Everything: Wave Two” a fost pus în vânzare astăzi, 24 februarie, prin intermediul Columbia Records.

Noul EP merge pe același stil mai puțin comercial, John Mayer consolidându-și tranziția din zona pop spre cea mai nișată a blues-ului. Acest pas nu este tocmai surprinzător, considerând succesul primului EP, care a ocupat o poziție fruntașă în topul albumelor realizat de iTunes.

”Vă mulțumesc. M-ați ajutat să demonstrez că se poate - și că ar trebui - să explorez noi orizonturi artistice. Acest succes înseamnă libertate, nu constrângere. E vorba despre a-ți asuma riscuri și a face muzica pe care o iubești, fără să te îngrijoreze percepția la nivel comercial, și pentru a te putea întoarce apoi în zona mainstream și a înregistra albume cu o altă profunzime. (...) Regulile nu mai există. Singura strategie rămasă este de a face ceea ce simți tu că e bine”, scria John Mayer pe Facebook în ianuarie, mulțumind fanilor care i-au cumpărat EP-ul.

The Search for Everything: Wave Two” conține 4 piese noi. Toate cele 4 melodii au fost publicate pe YouTube în ziua lansării EP-ului.

Tracklist "The Search for Everything: Wave Two":

  1. Still Feel Like Your Man
  2. Emoji of a Wave
  3. Helpless
  4. Roll It On Home

Ascultă noul EP John Mayer, "The Search for Everything: Wave Two":

AUDIO: John Mayer - "Still Feel Like Your Man"

AUDIO: John Mayer - "Helpless"

AUDIO: John Mayer - "Roll It on Home"

AUDIO: John Mayer - "Emoji of a Wave"

Comentează

Trending