Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Bush anunţă noul album "Black and White Rainbows" - VEZI TRACKLIST

Bush a anunţat un nou album, numit "Black and White Rainbows", împreună cu un turneu dedicat. Noul material va sosi pe 10 martie, iar Bush a lansat un nou single, intitulat "Mad Love". Urmează o serie de concerte, care îi vor aduce pe cei patru componenţi în Dallas, la Londra şi apoi într-un turneu internaţional.

Publicat

pe

Coperta album Bush Black and White Rainbows
Coperta album Bush Black and White Rainbows

Au trecut 3 ani de la ultimul album, "Man On the Run", iar cu noul disc Bush ajunge la 7 materiale de studio. Bush se înfiinţa în 1992 şi îşi oprea activitatea în 2002, urmând o pauză de 8 ani. În 2010 a avut loc reuniunea şi de atunci trupa a fost prolifică, realizând 3 albume. Definit ca "post grunge", grunge, alternativ şi hard rock, grupul a obţinut un premiu American Music Awards în 1998 şi o nominalizare la Grammy în acelaşi an.

Vedeta londonezilor este solistul Gavin Rossdale, cunoscut pentru cariera sa cinematografică, acesta apărând în filme precum "Constantine", "Zoolander" sau "How to rob a Bank". A fost căsătorit cu Gwen Stefani, solista No Doubt şi Gavin face în acest moment parte din jurul emisiunii "The Voice" din UK. Solistul a declarat recent că speră ca participarea la "The Voice" să crească popularitatea formaţiei sale.

Acesta este tracklistul noului album Bush:

  1. Mad Love
  2. Peace-s
  3. Water
  4. Lost In You
  5. Sky Turns Day Glo
  6. Toma Mi Corazon
  7. All The Worlds Within You
  8. Nurse
  9. The Beat of Your Heart
  10. Dystopia
  11. Ray Of Light
  12. Ravens
  13. Nothing But A Car Chase
  14. The Edge of Love
  15. People At War

Prima piesă de pe album, "Mad Love" poate fi ascultată pe Spotify şi e disponibilă ca download instant pentru cei care precomandă piesele pe iTunes. Gavin Rossdale a avut un rol important în realizarea lui "Black and White Rainbows", el ocupându-se de scrierea, înregistrarea şi producţia sa. Turneul de promovare debutează pe 4 mai în State.

Ultima piesă a acestui disc, "People at War" a fost lansată în 2016 ca single şi e dedicată refugiaţilor din Siria.

Comentează

Trending