Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă noua melodie a lui Kanye West, "Bed Yeezy Season 5", baladă electro de 17 minute - AUDIO

Kanye West nu s-a ferit să se implice în lumea modei şi cu ocazia lui New York Fashion Week artistul a lansat o colecţie de haine plus o nouă melodie. E vorba despre "Bed Yeezy Season 5", o compoziţie lungă de 17 minute, pe care o puteţi asculta mai jos.

Publicat

pe

Kanye West live la concertul 121212 Sandy Relief la Madison Square Garden
Kanye West live la concertul 121212 Sandy Relief la Madison Square Garden

Cu un bas "greu" şi un vibe electro, melodia îi include pe The Dream şi DJDS cu versuri şi voce. Kanye West nu cântă pe această melodie, aflându-se probabil la pupitrul de producţie. Single-ul nu are percuţie, ci se axează pe amornii vocale multistratificate şi un bas de sintetizator a la Daft Punk. După minutul 10 melodia devine instrumentală şi experimentală, cu o simfonie de clape şi başi care se suprapun.

Povestea acestui release e următoarea: Kanye West a scris un demo pentru Chris Brown cu 10 ani în urmă, iar acum melodia a reapărut în această formă. "Bed Yeezy Season 5" a fost pus pe repeat în fundalul prezentării de modă YEEZY Season 5 de la New York. Piesa e aliniată la nivel de sound cu ultimul album al artistului, "The Life of Pablo", lansat anul trecut.

Kanye vine după o perioadă tulbure, ce a inclus o serie de concerte anulate, spitalizare şi o vizită îndelungată la psihiatrie. Ultimele veşti din această lună indicau că artistul a suferit pierderi de memorie şi "psihoză temporară din cauza lipsei de somn şi a deshidratării". Rapperul a boicotat premiile Grammy, din cauza lipsei de diversitate a celor nominalizaţi.

Comentează

Trending