Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Ascultă melodia compusă de chitaristul Alice in Chains pentru coloana sonoră a filmului John Wick Chapter 2 - AUDIO

Filmul "John Wick: Chapter 2" a fost bine primit de public în această lună, iar coloana sa sonoră include şi un nume mare. E vorba despre Jerry Cantrell, chitaristul şi forţa creativă de la Alice în Chains. Artistul a postat pe web melodia "A Job To Do", compusă special pentru peliculă.

Publicat

pe

John Wick 2 coloana sonora melodie Jerry Cantrell
John Wick 2 coloana sonora melodie Jerry Cantrell

Cantrell a lucrat cu Tyler Bates, compozitorul coloanei sonore pentru realizarea acestei melodii. Cei doi sunt prieteni şi vecini, iar melodia a apărut ca urmare a unui jam session. Chitaristul Alice in Chains se declară fan al primului film "John Wick", dar şi un admirator al lui Keanu Reeves. Piesa a fost scrisă din perspectiva lui Wick, fostul asasin care e pe cale să se confrunte cu ucigaşi fioroşi din toată lumea.

Coloana sonoră va fi disponibilă începând cu 3 martie şi include 23 de piese. "A Job to Do" are un sound grunge şi o melancolie ce devine agresivitate la refren. Cantrell readuce la viaţa sunetul Alice in Chains şi canalizează tonalitatea vocalului Layne Staley, care a încetat din viaţă în 2002. Totul este condimentat perfect cu solo-uri de chitară marca Jerry Cantrell.

Dacă vă sună familiar numele Tyler Bates, aflaţi că el a lucrat cu Marilyn Manson la cel mai nou album al său, "Say(10)". Acesta ar trebui să sosească pe 14 februarie. Lista de compoziţii a lui Bates e impresionantă, incluzând şi coloana sonoră pentru "Guardians of the Galaxy", filmul "300", "Watchmen", "Sucker Punch" sau "Killer Joe". În 2017 îi vom auzi "mix-tape-urile" în "Guardians of the Galaxy 2".

"John Wick: Chapter 2" a avut premiera pe 10 februarie şi îl are pe Keanu Reeves în rolul lui John Wick, un asasin retras din activitate şi confruntat cu o armată de inamici. El se reuneşte cu colegul din "Matrix", actorul Laurence Fishburne şi cu costarul din "Constantine", Peter Stormare.

Comentează

Trending