Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă cea mai nouă melodie Papa Roach, "Help" , al doilea single de pe albumul nou

Papa Roach a lansat "Help", al doilea single extras de pe viitorul său album. Piesa vine după un clip live şi unul oficial al primului single, "Crooked Teeth". De această dată ascultăm o melodie ceva mai blândă, cu alura unei balade.

Publicat

pe

Melodie Papa Roach Help
Melodie Papa Roach Help

Dacă "Crooked Teeth" avea un BPM ridicat şi breakdown-urile pentru care Papa Roach e celebră, fiind o melodie numai bună de skateboard, noul single e ceva mai liniştit. Pe lângă solo-uri melancolice avem şi un mixaj puternic simţit în fundal pe "Help". Asta în vreme ce solistul Jacoby Shaddix are şi secţiuni de cântat "pe curat" şi cu chitara acustică drept acompaniament. Papa Roach a pus între timp la dispoziţie prin precomandă noul album, cu ajutorul platformei Pledge Music.

Fanii pot plăti 10 dolari pentru a pre-comanda albumul, dar pot achiziţiona şi alte obiecte de colecţie. E vorba despre postere semnate de formaţie, camere foto cu branding Papa Roach, un mesaj personalizat de la trupă, tricouri şi hanorace. Cei care au de aruncat 750 de dolari pot petrece o zi cu trupa, având rolul unui membru al echipei oficiale Papa Roach.

Prin aceeaşi platformă se pot plăti 75.000 de dolari pentru un show acustic privat, sau chiar 600.000 de dolari pentru a cumpăra întreg studio-ul grupului şi tot conţinutul său din Sacramento. Noul disc se anunţă interesant, pentru că single-urile sunt foarte diferite, unul fiind alternative metal şi celalalat pop punk. Este al zecelea material discografic Papa Roach şi el nu are un nume oficial încă.

Ultimul release din 2015, "F.E.A.R" a ajuns până pe locul 15 în US Billboard Top 200, combinând genuri muzicale precum alternative metal, hard rock şi rap rock. Trupa activează din 1993 şi a bifat de-a lungul carierei 2 nominalizări la premiile Grammy şi una la MTV Video Music Awards.

Comentează

Trending