Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Tudor Gheorghe prezintă în premieră la Sala Palatului spectacolul "Îndrăgostiţi fără noroc"

Pe 21 martie, Tudor Gheorghe va prezenta în premieră la Sala Palatului noul spectacol „Îndrăgostiţi fără noroc”. Biletele pentru acest concert pot fi achiziționate online.

Publicat

pe

Concert Tudor Gheorghe - Toamna Simfonic la Sala Palatului pe 26 octombrie 2016 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Olteanul universal” a fost dintotdeauna un îndrăgostit cu noroc, așa încât s-a gândit să creeze un spectacol pentru cei fără noroc, transformându-le nenorocul în cântec de dragoste. Tudor Gheorghe se va lupta, prin „exorcizare muzicală”, cu nenorocul altora, având cele mai frumoase unelte: poezia şi melosul românesc.

„Mi-am permis să trec cu lejeritate de la cântecele pentru copii la folclorul de bună calitate, de la muzica uşoară din perioada interbelică la poezia plină de umor şi de sarcasm a domnului Caragiale, de la umorul special al lui Marin Sorescu la poezia sensibilă a lui Grigore Vieru până la poezia lui Adrian Păunescu. Acum revin cu un spectacol de o candoare şi de o frumuseţe poetică unică! Am ales din poezia română toată tristeţea îndrăgostiţilor. Am selectat de la Romulus Vulpescu sau Mihai Beniuc până la Alexandru Macedonski, Mircea Micu sau Adrian Păunescu. Atunci când am întâlnit o poezie mai frumoasă decât cea pe care am scris-o eu, am preferat să o cânt pe cea frumoasă, n-am avut orgolii de poet!”, spune Tudor Gheorghe.

Îndrăgostiţi fără noroc” este un spectacol alcătuit în întregime din poezii de o rară frumuseţe, îmbrăcate în ţinută de gală muzicală de orchestratorul Marius Hristescu.

„Toate piesele din acest spectacol vor fi şlagăre! <<Îndrăgostiţii fără noroc>> va impresiona spaţiul muzical românesc, care este atât de subjucat de influenţele străine! Voi avea alături de mine orchestra Arcadia, care mă va sprijini în disperarea îndrăgostiţilor. Sound-ul va fi special!”, declară Tudor Gheorghe.

Apetitul omului către frumos se deschide în momentele grele. Înainte de 1989, sălile la teatru erau pline. Iar acum publicul este sătul de televiziune, de aceleaşi şicane politice, de aceleaşi spaime pe care le anunţă presa.

„Oamenii simt nevoia să evadeze unde măcar există, pentru o oră, două, sentimentul că s-au eliberat de toate spaimele. Se transpun şi merg, o dată cu mine, înspre frumos”, mărturiseşte Tudor Gheorghe.

Accesul la concertul "Îndrăgostiţi fără noroc"

Spectacolul va avea loc pe 21 martie, la Sala Palatului. Din respect pentru artist şi pentru spectatori, după ora 19:10 nu se mai permite accesul în sala de spectacol. După începerea spectacolului, locurile îşi pierd valabilitatea.

Publicul este rugat să ia în considerare traficul rutier aglomerat şi locurile reduse de parcare din zona Sălii Palatului. Accesul copiilor sub 7 ani nu este permis. Copiii peste 7 ani plătesc bilet de intrare.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte marți, 21 martie 2017

Tudor Gheorghe

Loc
Sala Palatului
Comentează

Trending