Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Tinie Tempah lansează single-urile "Text From Your Ex" şi "Chasing Flies" - AUDIO

Tinie Tempah revine în actualitate, lansând două single-uri în ultima săptămână, pe măsură ce se pregăteşte de debutul albumului "Youth". Până să îi ascultăm acest al treilea album, ne plecăm urechea la cele două single-uri noi, "Text From Your Ex" şi "Chasing Flies".

Publicat

pe

Tinie Tempah
Tinie Tempah │ FOTO: www.facebook.com

Ambele sunt colaborări, "Text From Your Ex" aducând vedeta R&B din SUA Tinashe pe acelaşi beat cu Tinie, în vreme ce "Chasing Flies" o include artista suedeză Tea, dar şi pe rapperul TroyBoi. Primul single e despre răzbunare şi relaţii eşuate, cea de-a doua melodie fiind ceva mai dansabilă şi pop, dar cu o linie puternică de bas ce îi va mulţumi pe cei cu wooferul în maşină.

Albumul cu numărul trei al lui Tinie Tempah va debuta în martie şi a fost înregistrat la studioul din Greenwhich al rapperului, foarte aproape de locul unde a copilărit. Artistul şi-a ocupat începutul de an lansând o linie de haine de bărbaţi, sub numele de "What We Wear". Tinie, pe numele său real Patrick Chukwuemeka Okogwu e activ din 2005, obţinând nominalizări MTV Europe Music Awards, dar şi două premii Brit Awards în 2011.

Şi în 2017 a fost nominalizat la Brit Awards pentru "Cel mai bun single britanic al anului" cu melodia "Girls Like" (featuring Zara Larsson), dar şi "Cel mai bun clip britanic", cu aceeaşi melodie. Strategia rapperului de a lansa două single-uri deodată ar fi inspirată de la Ed Sheeran, care şi-a adjudecat în ultimele săptămâni locul întâi şi locul doi în Top 20 UK Singles Chart, cu "Shape of You" şi "Castle on the Hill".

Tinie a colaborat în trecut cu Rihanna, Usher sau The Script, împrumutându-şi vocea şi multor formaţii de dubstep şi drum'n'bass pentru remixuri. Artistul a fost prezent la noi la festivalul Peninsula din 2012, dar şi la Untold în 2015.

Comentează

Trending