Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

„The Devil Wears Prada” în varianta de musical a lui Elton John

Elton John și scriitorul Paul Rudnik vor colabora pentru a adapta filmul The Devil Wears Prada pentru un musical pe Broadway.

Publicat

pe

Elton John
Elton John

Spectacolul va fi o adaptare a romanului din 2003 al lui Lauren Weisenberg, dar și a filmului din 2006 în care personajele principale sunt interpretate de Anne Hathaway și Meryl Streep. Cartea și filmul o prezintă pe Andrea Sachs, o studentă abia ieșită de pe băncile facultății care aplică pentru un post la cea mai cunoscută revistă de modă condusă de incredibila Miranda Priestly.

„E foarte incitant să reimaginez The Devil Wears Prada pentru un musical. Sunt un mare fan și al cărții, dar și al filmului, și un mare admirator al acestei lumi.”, a declarat Elton John

Musicalul va fi produs de Kevin McCollum, Fox Stage Productions și Rocket Entertainment.

De-a lungul întregii sale cariere, John a mai lucrat pentru câteva mari producții de pe Broadway. În 1998, a primit o nominalizare la Tony pentru The Lion King și doi ani mai târziu a câștigat două premii pentru spectacolul Aida (pentru ambele show-uri, John a colaborat cu textierul Tim Rice). A mai fost nominalizat în 2009 pentru Billy Elliot the Musical.

Rudnik a avut și el o carieră înfloritoare pe Broadway ca scenarist, textier și compozitor. A dat lovitura în 1993 cu piesa Jeffrey (adaptată în 1995 ca film) și a primit critici pozitive pentru show-urile I Hate Hamlet, The Most Fabulous Story Ever Told și Valhalla.

Între timp, să urmărim una dintre cele mai bune și emblematice scene cu Meryl Streep și Anne Hathaway din filmul The Devil Wears Prada.

Comentează

Trending