Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Mastodon postează un teaser video criptic cu privire la viitorul lor album

Mastodon a postat un teaser video pentru viitorul album, în ceea ce ar putea fi cel mai bizar clip ce prefaţează o lansare rock văzut vreodată. Metaliştii progresivi din Atlanta ar urma să îşi lanseze noul material în martie şi să pornească un turneu în State în aprilie.

Publicat

pe

Teaser video Mastodon album 2017
Teaser video Mastodon album 2017

Teaserul ne prezintă o figură cu faţa încețoșată, care răspunde la întrebări legate de viitorul material. Lucrurile devin bizare atunci când misteriosul membru al formaţiei face aluzie la "muzică celtică", "muzică de stat jos", dar şi "muzică de făcut exerciţii" şi chiar melodii pentru yoga. E foarte posibil ca membrul intervievat să fie Brann Dailor, mai ales dacă ne uităm la tatuajele sale şi apoi la fotografiile cu mâinile sale, plus că avem şi apariţia sa la tobe cu masca unui Gremlin.

Se pare că teaserele amuzante sau glumele pe seama lansărilor sunt ceva comun în lumea rockului progresiv, pentru că şi formaţia TOOL a folosit tot felul de artificii similare de-a lungul anilor pentru teasere. Mastodon lansa ultimul album în 2014, "Once More Round the Sun" avându-l pe Brendan O'Brien ca producător, după albumul concept realizat împreună cu el în anul 2009.

Formaţia de rock progresiv a înregistrat materialul din 2017 la studioul Quarry din Georgia şi apoi mixajul s-a făcut în Los Angeles. Până acum cunoaştem 3 titluri de piese şi anume "Show Yourself", "Precious Stones" şi "Your Own Blood". Au apărut la finalul anului trecut informaţii că acesta ar fi un album concept despre cancer. Mastodon va porni pe 14 aprilie un turneu împreună cu Eagles of Death Metal şi Russian Circles, pentru a promova acest release.

Grupul prog Mastodon are în spate 17 ani de activitate, 3 nominalizări la premiile Grammy, dar şi două distincţii "Metal Hammer Golden Gods" pentru cel mai bun album din 2012 şi cel mai bun shredder la chitară în 2007.

Comentează

Trending