Concert Depeche Mode in Romania in 2017
Finaliștii Eurovision Romania 2017Finaliștii Eurovision România 2017 - CLASAMENT AddaDe vorbă cu Adda: „Îmi doresc să spun ceva prin muzica mea” Poze concert Andra - Iubirea schimbă tot - 2017 INFO CONCERT:
Dream Theater
INFO CONCERT:
Depeche Mode
INFO CONCERT:
Patricia Kaas
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2017

Loredana începe în luna martie turneul național "Sentimente"

După concertul susținut în noiembrie 2016 la Sala Palatului, Loredana prezintă show-ul ”Sentimente” în cadrul unui turneu național. Începând cu luna martie, artista va concerta în marile orașe ale țării.

Concert Loredana-Sentimente la Sala Palatului pe 26 noiembrie 2016 (foto: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro)

În noiembrie anul trecut, Loredana a sustinut, pentru cel de-al cincilea an consecutiv, un concert de amploare la Sala Palatului. Show-ul ”Sentimente” a oferit spectatorilor oportunitatea de a călători în timp alături de Loredana, publicul fiind expus unei vaste palete de emoții: de la speranța și inocența copilăriei până la recunoștința dragostei. Loredana a impresionat audiența cu un show complex, un spectacol multisenzorial.

Pe 1 martie, Loredana începe turneul național “Sentimente”, care va cuprinde concerte în mai multe orașe din România. Turneul se va desfășura potrivit calendarului de mai jos. Toate concertele vor începe la ora 19.30.

Date turneu Loredana 2017:

  • 1 martie – Craiova – Sala Polivalentă
  • 2 martie – Râmnicu Vâlcea – Sala Sporturilor “Traian”
  • 3 martie – Pitești – Casa de Cultură a Sindicatelor
  • 6 martie – Brasov – Teatrul “Sica Alexandrescu”
  • 7 martie – Iași – Teatrul Național “Vasile Alecsandri”
  • 8 martie – Bacău – Teatrul de Vara “Radu Beligan”
  • 13 martie – Constanța – Casa de Cultură a Sindicatelor
  • 14 martie – Galați – Casa de Cultura a Sindicatelor
  • 15 martie – Buzău – Sala Sporturilor “Romeo Iamandi”
  • 16 martie – Ploiești – Casa de Cultură a Sindicatelor

Concertele Loredana la Sala Palatului au devenit o tradiție în ultimii 5 ani. Loredana a fost prima artistă femeie din România post-decembristă care a susținut un show la Sala Palatului. Odată cu concertul „Dragoste”, susținut în 2012, artista a ridicat an de an nivelul show-urilor, acestea încadrându-se acum în cele mai înalte standarde internaționale. Producțiile Loredana au cucerit publicul și presa de specialitate și sunt în continuare un etalon în showbiz-ul românesc.

Citește mai multe despre Loredana Groza
Subiectele momentului: Brit Awards 2017 Concerte 2017 festivaluri 2017 Grammy 2017 Kings of Leon Placebo Summer Well 2017
Raluca Tanasă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE