Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Kings of Leon concertează pe Arena Națională din București - PREȚURI BILETE

Kings of Leon va susține primul concert în România pe 17 iunie 2017. Evenimentul va avea loc la Arena Națională din București, făcând parte din turneul de promovare a albumului ”Walls”. Biletele pentru concert au fost puse în vânzare la prețuri cuprinse între 95 și 500 de lei.

Publicat

pe

Kings Of Leon
Kings Of Leon │ FOTO: www.facebook.com

Headlineri ai celor mai mari festivaluri din lume: Glastonbury, Coachella, Roskilde și Lollapalooza (Berlin, Chicago, Santiago Chile), în 14 ani de carieră, cei patru Kings Of Leon, au produs 7 albume, au vândut peste 18 milioane de albume și peste 24 de milioane de single-uri în întreaga lume, și au câștigat 2 premii Grammy: unul pentru “Sex on Fire”, în 2009, și unul pentru “Use Somebody”, în 2010.

Îmbinând stiluri ca hard rock, alternative rock și garage rock, trupa Kings of Leon s-a bucurat de mare succes în Marea Britanie, obținând primele poziții în “Top 40 Singles”, două premii BRIT în 2008 și un premiu Juno. Mai mult, primele trei albume ale trupei au cucerit rând pe rând poziții fruntașe în top “5 UK Albums”. Cel de-al treilea album, “Because of the Times”, a ocupat, de asemenea, poziția întâi. După lansarea “Only by the night” în septembrie 2008, formația a obținut recunoașterea și în Statele Unite. Single-urile "Sex on Fire", "Use Somebody" și "Notion" s-au clasat toate pe prima poziție în topul ”Hot Modern Rock Tracks”.

Albumul a fost certificat cu platină în Statele Unite, și a fost cel mai bine vândut album din 2008 în Australia, fiind certificat cu platină de nouă ori. Cel de-al 5-lea album al formației, “Come Around Sundown”, a fost lansat pe 18 octombrie 2010, iar cel de-al 6-lea album, “Mechanical Bull”, a fost lansat pe 24 septembrie 2013.

WALLS”, cel mai recent album, și cel care marchează numărul șapte, a fost lansat pe 14 octombrie 2016. Titlul albumului - ”WALLS” - este un acronim pentru “We Are Like Love Songs”. Discul a fost finalizat în vara lui 2016, după aproximativ un an de lucru în studioul de înregistrări. LP-ul a debutat pe prima poziție în topul albumelor din SUA, UK, Austria, Canada, Irlanda, Noua Zeelandă și Scoția.

Trupa americană formată în Nashville,Tennessee este compusă din frații Anthony Caleb Followill (vocal, chitară ritmică), Ivan Nathan Followill (tobe, percuție, back vocal), Michael Jared Followill (chitară bass, back vocal), și vărul lor, Cameron Matthew Followill (chitară, back vocal).

Concertul Kings of Leon de la București face parte din turneul de promovare a albumului ”Walls”. Evenimentul va avea loc pe 17 iunie 2017, la Arena Națională.

Bilete Concert Kings of Leon la Arena Națională:

  • VIP - 500 lei
  • Golden - 285 lei
  • Categoria 1 - 230 lei
  • Gazon - 190 lei
  • Categoria 2  - 180 lei
  • Categoria 3 - 160 lei
  • Categoria 4 - 110 lei
  • Categoria 5 - 95 lei

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte sâmbătă, 17 iunie 2017

Kings of Leon

Loc
Arena Națională

Trending