Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

James Blunt anunță lansarea albumului "The Afterlove" din cadă - TEASER

James Blunt va lansa anul acesta cel de-al 5-lea album de studio, "The Afterlove". Anunțul privind lansarea noului disc a venit chiar de la artistul britanic, prin intermediul unul teaser video filmat în cadă.

Publicat

pe

James Blunt
James Blunt

James Blunt a găsit o modalitate atipică prin care să-și anunțe fanii că va lansa un nou album. Fără menajamente, artistul britanic s-a filmat în cadă, dând mesajului său o conotație sexuală. Evident, întregul scenariu a fost pus la cale în scop umoristic și publicitar, fiind bine știut faptul că umorul și reclamele fac, de obicei, casă bună. Șansele de ”viralizare” cresc și mai mult dacă se adaugă și puțină nuditate, așa încât James Blunt a hotărât să bifeze tot ce se putea bifa.

Aflăm, așadar, din clipul de mai jos, că James Blunt e conștient că excentricitățile prind. Cu prilejul clipului, este dezvăluit și titlul noului disc: "The Afterlove".

VIDEO: James Blunt anunță albumul "The Afterlove" din cadă

James Blunt va lansa albumul "The Afterlove" pe 24 martie 2017. Pentru acest disc, artistul britanic a colaborat cu Ed Sheeran, Ryan Tedder de la OneRepublic, precum și cu Amy Wadge, Johnny McDaid, MoZella și Stephan Moccio.

Tracklistul noului album nu a fost încă dezvăluit. Blunt a anunțat, în schimb, primul single. Vineri (27 ianuarie) va fi lansată piesa ”Love Me Better”.

Discul "The Afterlove" va fi promovat în cadrul unui turneu european. Primele concerte sunt anunțate pentru octombrie 2017. Turneul va debuta în Germania, momentan cuprinzând show-uri în Austria, Belgia, Olanda, Franța, Italia, Elveția și UK.

Ultimul album de studio al lui James Blunt a fost ”Moon Landing” . Discul a fost lansat în octombrie 2013 și a inclus single-urile "Bonfire Heart" și "When I Find Love Again".

Comentează

Trending