Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Incubus a finalizat înregistrările unui nou album, primul după o pauză de 6 ani

Incubus va lansa anul acesta un nou album de studio, primul după o pauză discografică de 6 ani. Trupa a finalizat recent LP-ul, anunțând cu acest prilej că va pleca în turneu pentru a promova noul disc.

Publicat

pe

Incubus
Incubus

După un contract cu Epic Records mai lung decât multe dintre căsnicii, Incubus a simțit nevoia unei pauze. Înțelegerea cu prima lor casă de discuri a fost valabilă 7 ani, până în 2012. În aceste condiții, în momentul în care s-au simțit liberi de orice obligații contractuale, membrii trupei au început să lucreze la proiecte solo, diferite de ceea ce au făcut până acum. Solistul Brandon Boyd a lansat în 2013 albumul ”Sons of the Sea”, ce a făcut trecerea de la rock alternativ la un pop atipic.

Chiar dacă această pauză ”a fost necesară”, proiectul Incubus nu a fost abandonat. În 2014, trupa a semnat un nou contract cu o altă casă de discuri (Island Records), prin intermediul căreia a fost lansat în mai 2015 EP-ul ”Trust Fall (Side A)”.

Câteva luni mai târziu, trupa a început să lucreze la un nou album.

”Avem multe piese în lucru acum și suntem în punctul în care alegem ce este mai bun din ce e mai bun”, declara în decembrie 2015 solistul Brandon Boyd într-un interviu acordat pentru Alternative Nation.

Albumul în discuție a fost recent finalizat. Acesta va fi cel de-al 8-lea album al formației și va primul material de lungă întindere al formației de la LP-ul ”If Not Now, When?” (2011).

”E atât de aproaaape!!! Vom anunța în curând lansarea albumului și datele turneului !!!”, a scris astăzi pe Twitter chitaristul Michael Einziger.

Într-un tweet anterior, Michael anunța, de asemenea, că în viitorul apropiat vor fi lansate piese noi.

”Am terminat înregistrările și acum suntem la mixaj...veți asculta piese noi foarte curând.”

Așadar, fani Incubus, discul este gata. Până la punerea sa în vânzare, vă lăsăm în compania unui hit mai vechi al trupei, ”Are You In?”.

Comentează

Trending