Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Enrique Iglesias va filma clipul viitorului single "Subeme La Radio" în Cuba

Enrique Iglesias a anunţat un nou single, intitulat "Subeme La Radio", realizat în colaborare cu artiştii Zion & Lennox şi Descemer Bueno. Ei vor filma videoclipul acestei melodii în Cuba.

Publicat

pe

Enrique Iglesias
Enrique Iglesias

Regizorul clipului va fi Alejandro Perez, care a colaborat cu Enrique şi pentru faimosul videoclip al piesei "Bailando", care a sărit de un miliard de vizualizări pe YouTube. Noul single vine după ultimul hit al lui Enrique, "Duele el Corazon", realizat în colaborare cu artistul reggaeton Wisin. Acea melodie i-a adus juniorului Iglesias un loc în vârful clasamentelor şi o nominalizare Latin Grammy.

Enrique nu a oferit încă detalii despre un album nou, dar are în program un turneu global împreună cu Pitbull în acest an, deci e posibil să vedem şi un material mai amplu. Revenind la single-ul cel nou, "Subeme La Radio" primeşte şi aportul lui Zion & Lennox, un duo ce cântă reggaeton şi provine din Puerto Rico. Ei au trei albume la activ, ultimul fiind "Motivan2" din 2016.

Descemer Bueno a colaborat la rândul său pentru această melodie, el fiind unul dintre cei mai cunoscuţi cântăreţi şi compozitori din Cuba. Are la activ un premiu "Latin Grammy 2014" pentru melodia "Bailando", compusă pentru acelaşi Enrique. Versiunea în spaniolă a acestui hit se apropie de două miliarde de vizualizări pe Youtube.

Enrique Iglesias a ajuns ultima oară în România pe 12 mai 2016, în cadrul unui concert la Romexpo, făcând parte din turneul mondial "SEX and LOVE". Urmărește galeria foto de la acest concert.

Trending