Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Alice în Chains lucrează la un nou album - VEZI INTERVIU

Alice în Chains a confirmat în cadrul unui interviu recent că lucrează la un album nou, după o pauză de 4 ani. Basisul Mike Inez a declarat în interviul cu producătorii de instrumente muzicale Framus & Warwick că un nou material se află în pregătire. Ultimul disc a fost "The Devil Put Dinosaurs Here" din 2013.

Publicat

pe

Alice In Chains
Alice In Chains │ FOTO: www.facebook.com

Nu ar trebui să ne gândim încă la un titlu sau o dată de lansare,  Inez afirmând că trupa doar ce a intrat în studio, fix în ziua interviului. Basistul Alice în Chains consideră studioul mai mult decât un loc unde se înregistrează, ci mai degrabă o zonă de divertisment, de experimentat. Formaţia a avut un an 2016 ocupat, plin de concerte, inclusiv câteva în deschiderea Guns N' Roses, în varianta originală reunită.

Iată ce a mai spus Mike Inez în interviul cu Framus & Warwick:

Lucrăm din greu. Mereu facem câte ceva. Cam cu asta ne ocupăm noi - pur şi simplu cântăm şi apoi totul prinde contur. Acum intrăm în studio, care e un fel de club al băieţilor, locul unde mergem noi şi unde nu ne gândim doar la muncă. Ne şi distrăm şi încercam să ne facem mediul de lucru mai distractiv pentru colegi.

Să fii într-un studio timp de 20 ore pe zi nu e chiar distractiv, dar e un job excelent. Noi încă ne jucăm cu sunete pentru noul album. Măcar suntem în acelaşi oraş şi înregistrăm în aceeaşi cameră. De fapt, azi e prima zi de înregistrări şi deja am întârziat.

Alice în Chains realiza şi un cover după piesa "Tears" de la Rush în toamna anului trecut, cu ocazia relansării albumului aniversar "2112" al trupei australiene. Ultimul său material de studio, "The Devil Put Dinosaurs Here" a adus şi o nominalizare la Grammy, a noua din istoria trupei. Formaţia are la activ şi un premiu MTV Video Music Award, dar acela e din perioada regretatului vocal Layne Staley.

Ne-am obişnuit cu ideea de a-l avea pe William DuVall la voce după două albume de succes. În această variantă, trupa ne-a vizitat în 2010, pe aceeaşi scenă cu Stone Sour, Metallica, Rammstein şi Megadeth.

Comentează

Trending