Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Pink Martini concertează din nou la București în aprilie 2017

Pink Martini revine pe 20 aprilie 2017 la Sala Palatului din București. Storm Large este vocea care va însoți orchestra în noul turneu european.

Publicat

pe

Storm Large în concert Pink Martini la Sala Palatului pe 15 octombrie 2013
Storm Large în concert Pink Martini la Sala Palatului pe 15 octombrie 2013

“Dacă Națiunile Unite ar fi avut o trupă proprie în 1962, probabil că noi am fi fost”, spune adesea Thomas Lauderdale, liderul orchestrei.

Pink Martini a luat ființă în 1994, în Oregon, Portland, orașul natal al lui Lauderdale, liderul trupei. Thomas lucra atunci în politică, și multele evenimente caritabile la care participa l-au făcut să se gândească că poate fonda o orchestră care să combată zgomotul și mediocritatea pe care unii o numeau muzică. După înființarea trupei, Thomas Lauderdale s-a retras din viața politică și s-a concentrat exclusiv pe acest proiect, care răsună mult mai puternic pe întreg mapamondul.

Vintage, sofisticată, cosmopolită, muzica Pink Martini este o plimbare nocturnă prin marile porturi și orașe ale lumii, cu poveștile și parfumul lor: din Orientul Mijlociu prin porturile din Istanbul, Napoli si Lisabona, la cafenelele din Paris sau la plajele braziliene.

Douăzeci de ani mai târziu, Pink Martini cântă în 22 de limbi în săli de operă, săli de concerte, la festivaluri de film, în muzee și pe podiumul defilărilor de modă. În 2014, trupa Pink Martini a intrat atât în Bowl Hall of Fame de la Hollywood, cât în și Oregon Music Hall of Fame.

Pe lângă vocea din live-urile Pink Martini, Storm Large este actriță, dramaturg și autoare. A bifat notorietatea națională în State în 2006, ca finalist la show CBS Rock Star: Supernova. În ciuda faptului că a fost eliminată în ultima săptămână, înainte de final, Storm a rămas în inimile fanilor.

Instrumentele perfect armonizate, alături de vocea debordantă a solistei creează combinația perfectă pentru bijuterii precum “Amado Mio”, “Splendor in the Grass” sau piesa care mângâie inimile tuturor românilor, “Până când nu te iubeam”. O călătorie muzicală unică în jurul lumii, mai spectaculoasă cu fiecare nouă întâlnire.

Prețuri bilete la concertul Pink Martini din 2017:

  • Bilete la preț întreg: 120 lei, 145 lei, 190 lei, 220 lei, 280 lei (VIP), în funcţie de distanţa faţă de scenă.
  • Bilete în presale, până pe 24 decembrie inclusiv (cu excepția categoriei VIP): 96 lei, 116 lei, 152 lei, 176 lei,  în funcţie de distanţa faţă de scenă.
  • Bilete la preț redus (cu excepția categoriei VIP), în perioada 24 decembrie – 15 ianuarie: 108 lei, 130 lei, 171 lei, 198 lei,  în funcţie de distanţa faţă de scenă.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte joi, 20 aprilie 2017

Pink Martini

Loc
Sala Palatului
Comentează

Trending