Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Mindcage Escape - "This Life Is Running Out" (cover Goodbye to Gravity) - AUDIO

Mindcage Escape a înregistrat melodia “This Life Is Running Out” pentru albumul tribut “Back to Life – A Tribute to Goodbye to Gravity”. Coverul a fost înregistrat, mixat și produs la I.V. Metal Foundry și masterizat de Luculescu Alin Gabriel.

Publicat

pe

Back To Life - A Tribute To Goodbye To Gravity
Back To Life - A Tribute To Goodbye To Gravity

Trupa Mindcage Escape s-a format în februarie 2012 în Bucureşti. Pe parcursul primilor ani, formaţia şi-a construit sound-ul, primele piese şi şi-a consolidat formula. Având în vedere preferinţele şi influenţele muzicale individuale, muzica trupei s-a cristalizat într-un amalgam de sonorităţi old school şi moderne de progressive metal. Cu toate acestea, intenţia a fost întotdeauna de a nu trasa linii clare în ceea ce priveste stilul abordat, ci de a păstra întotdeauna o uşă deschisă către experiment.

Componența Mindcage Escape:

  • Horvath-Bughesiu Iulian – chitară, backing vocals
  • George-Valentin Pane – tobe
  • Valentin Ciurea (Vije) – bas
  • Andrei Alin Grigore (Mega) – chitară
  • Ionuţ Enescu - voce

Mindcage Escape - "This Life Is Running Out" (cover Goodbye to Gravity) - AUDIO

Albumul ”Back to Life – A Tribute to Goodbye to Gravity” conține melodii Goodbye to Gravity reinterpretate de mai multe trupe românești și străine. Proiectul este unul caritabil, profiturile rezultate fiind donate către membrii și familiile GTG, precum și către victimele Colectiv.

Discul a fost lansat pe 28 octombrie și poate fi găsit în magazinele Cărturești, Humanitas, Muzica, precum și online pe eMag.ro și Getmusic.ro.

Trending