Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

George Dalaras, legenda muzicii grecești, concertează la Sala Palatului în 2017

George Dalaras, artistul care a produs ”dependența” de acordurile muzicii grecești la nivel internațional, va concerta la Sala Palatului din București pe 5 mai 2017. Biletele pentru acest concert pot fi cumpărate la preț redus până pe 15 ianuarie.

Publicat

pe

George Dalaras
George Dalaras

Cu o carieră impresionantă pe scenă, ce se extinde pe mai bine de 40 de ani, George Dalaras a cântat alături de marile nume ale muzicii, printre care Sting, Bruce Springsteen, Peter Gabriel, Jethro Tull, Yehuda Poliker, Goran Bregovic, Paco de Lucia și Al di Meola. A colaborat, de asemenea, cu unii dintre marii compozitori ai muzicii grecești (Mikis Theodorakis, Stavros Kouyioumtzis, Manos Loizos, Apostolos Kaldaras) și a fost invitat să îi cânte lui Nelson Mandela la aniversarea sa. Cele 120 de albume lansate de-a lungul impresionantei sale cariere s-au vândut în peste 20 de milioane de exemplare, iar sutele de concerte susținute de acest artist sunt sold out la numai câteva ore de la anunțarea lor. În Atena, concertele cântărețului au adus un aflux atât de mare de fani, încât revista Rolling Stone scria că Dalaras este responsabil pentru inițierea show-urilor grandioase pe marile stadioane din Grecia.

Muzica lui izvorâtă din inimă trezește o emoție universală”, scria revista Figaro despre modul uluitor prin care cântecele lui Dalaras, interpretate în limba greacă, reusesc să emoționeze publicul de pe atâtea continente.

Iubitor al sonorităților exotice, Dalaras a fost influențat în repertoriul său de muzica folk grecească și rembetico, dar și de particularitățile muzicii latine. Cântareț foarte versatil, Dalaras adaugă numeroaselor stiluri ale muzicii grecești pe care le abordează (rebetiko, laïkó, latină și pop) și influențe ale muzicii arabe și israeliene.

Un adevărat ambasador al muzicii grecești în lumea întreaga, George Dalaras a susținut mai mult de 500 de concerte în marile orase ale lumii, în rândul carora s-a aflat și Bucureștiul. Marile orchestra ale lumii, printre care Orchestra din Viena, cea din Philadelphia, Osipov din Rusia și orchestra BBC au fost onorate să-l acompanieze pe cel mai apreciat cântăreț al Greciei.

Prețuri bilete la concertul George Dalaras de pe 5 mai 2017:

Prețuri până pe 15 ianuarie (cu reducere de sărbători de 20 %):

  • Categoria 4 - 72 lei
  • Categoria 3 - 96 lei
  • Categoria 2 - 120 lei
  • Categoria 1 - 160 lei
  • Categoria VIP - 208 lei

Prețuri bilete după 15 ianuarie:

  • Categoria 4 - 90 lei
  • Categoria 3 - 120 lei
  • Categoria 2 - 160 lei
  • Categoria 1 - 200 lei
  • Categoria VIP - 260 lei
Comentează

Trending