Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Cargo a lansat online colindul "Fiul Cerului" - AUDIO

Cargo întâmpină sărbătorile de iarnă cu un colind românesc, intitulat "Fiul Cerului". Piesa se regăsește pe albumul ”Colinde”, lansat de Cargo în 2000.

Publicat

pe

Concert Cargo la Arenele Romane pe 18 martie 2016 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Trupa Cargo dă Crăciunului românesc o nuanță mai rock. Cu doar câteva zile înainte de ajun, formația colindă publicul în stilul caracteristic. Noua piesă Cargo se numește "Fiul Cerului" și este disponibilă online.

Această colindă se regăsește pe un album lansat de trupa Cargo în anul 2000. Discul se numește ”Colinde” și a fost înregistrat în perioada în care Ovidiu Ioncu Kempes era vocalistul principal al formației.

Tracklist ”Colinde” - Cargo:

  1. Fiul Cerului
  2. Capra
  3. Colinda
  4. Colinda Aleasa
  5. Bucuria Craciunului
  6. Steaua
  7. Urare
  8. Lui

Cargo - "Fiul Cerului" - AUDIO

Trupa Cargo are o istorie ce se întinde pe 3 decenii, timp în care a lansat 10 albume, a avut nenumărate apariții pe compilatii și a câștigat numeroase premii, precum: MTV Music Award în 2004 pentru “Best Rock”, o nominalizare la MTV European Music Awards pentru “Best Romanian Act”, Dublu Disc de Aur în 2004 pentru albumul “Spiritus Sanctus” (2004), MTV Music Award pentru “Best Rock” (2005) și Discul de Aur pentru albumul “XXII” (2008).

Formația Cargo este formată în prezent din: Adi Bărar – chitară solo, Adrian Igrișan - voce și chitară, Tavi Pilan – tobe, Florin Barbu - chitară bas și Ionut Carja  - clape. Din trupă au făcut parte: Ovidiu Ioncu Kempes, Carol Bleich, Octavian Iepan, Tibi Gajdo, Nae Ionel Tarnotzi, Dinel Tollea (decedat), Leo Iorga, Cristian Pup, Ramon Radosav, Alin Achim.

Trending