Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Ștefan Bănică anunță cel de-al 3-lea concert de Crăciun la Sala Palatului

Ștefan Bănică va susține și anul acesta 3 concerte de Crăciun la Sala Palatului. Un nou spectacol a fost adăugat show-urilor programate deja pe 9 și 10 dedembrie. Cel de-al 3-lea concert va avea loc duminică, pe 11 decembrie.

Publicat

pe

Concert Ștefan Bănică la Sala Palatului 2015 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Pentru al 15-lea an consecutiv, Ștefan Bănică va susține la Sala Palatului seria concertelor de Crăciun, o tradiție în industria muzicală românească. Cererea mare de bilete a făcut ca și în acest an să se suplimenteze numărul de concerte anunțate inițial. Astfel, publicul va petrece trei seri de neuitat împreună cu Ștefan Bănică și invitații săi, pe 9, 10 și 11 decembrie, de la ora 19:30.

Concertul de Crăciun Ștefan Bănică este un eveniment de referință în peisajul muzical românesc. De la an la an, producțiile au crescut în complexitate, oferind publicului, de fiecare dată, o experiență nouă. Și în acest an, fanii vor avea parte de un spectacol grandios, din care nu vor lipsi invitații-surpriză, efectele speciale, lumini și grafica inedită. Mai presus de toate, însă, publicul se va bucura de un spectacol live emoționant și energic.

”Pentru orice artist, contactul cu publicul este cel mai important. Mi se pare cea mai frumoasă parte din meseria asta. (...) Energia pe care o primești de la public, în concertele live, nu o simți niciodată atunci când înregistrezi o piesă în studio. Cântecul, pe scenă, capătă o altă valoare”, a declarat Ștefan Bănică.

Prețuri bilete la concertele de Crăciun Ștefan Bănică:

În funcție de așezarea în sală, există mai multe categorii de bilete:

  • VIP - 250 de lei
  • Categoria I - 150 de lei
  • Categoria II - 100 de lei
  • Categoria III - 75 de lei

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte vineri, 9 decembrie 2016

Ștefan Bănică

Loc
Sala Palatului
Comentează

Trending