Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Pharrell Williams, despre Justin Timberlake: "Abia acum descoperă cine e cu adevărat"

Justin Timberlake pregătește lansarea celui de-al 4-lea album de studio, lucrând pentru acest material cu reputatul Pharrell Williams. Întrebat într-un interviu cum decurge înregistrarea discului, Pharrell a declarat că Justin ”abia acum descoperă cine e cu adevărat", sugerând că noul sound va fi diferit de tot ce a fost lansat până acum.

Publicat

pe

Justin Timberlake
Justin Timberlake

La 3 ani de la apariția albumului ”The 20/20 Experience, Justin Timberlake pregătește un nou material discografic. Pentru acest LP, artistul a dorit să lucreze pe partea de producție cu unul dintre cei mai apreciați producători ai industriei, Pharrell Williams. Cunoscut pentru hiturile ”Happy”, ”Lucky” (cu Daft Punk) și colaborările cu nume sonore ale industriei (Ed Sheeran, Gwen Stefani, Alicia Keys), Pharrell crede că Justin va lansa un album de excepție, declarând că abia acum începe să se descopere pe sine, ca artist.

"În ce privește compozițiile, cred că are vreo 6 piese care te fac să exclami: <<Whoa, ce-a fost asta? Mai pune piesa o dată>>. Trebuie să-i fac un mare compliment lui Justin și să-i spun că abia acum descoperă cine e cu adevărat", a declarat producătorul într-un interviu pentru Variety.

Din perspectiva lui Pharrell, este foarte important ca un artist să fie sincer și vulnerabil.

”Cea mai mare problemă a starurilor pop este sinceritatea. Le este greu să își dea seama că frumusețea unei piese, punctul ei forte, este de fapt vulnerabilitatea. Se practică un fel de vulnerabilitate standard, care nu e reală. Dacă reușești să scoți la iveală adevărata vulnerabilitate, să o pui în evidență și să-i dai nuanța potrivită, atunci devine ceva la care orice ascultător se poate raporta. Și cred că Justin se află într-un punct în care reușește să facă asta cu brio.”

Justin a dezvăluit că a lucrat pentru acest nou album și cu The Weeknd, mărturisind că în ultima perioadă a ascultat foarte mult Radiohead.

Vara aceasta, Justin Timberlake a cucerit topurile muzicale cu piesa "Can't Stop The Feeling", de pe coloana sonoră a animației ”Trolls”. Melodia a debutat pe prima poziție în clasamentul american Billboard Hot 100, deveni unul dintre hiturile verii 2016.

Justin Timberlake -  "Can't Stop The Feeling" - VIDEOCLIP

Comentează

Albume noi

Justin Timberlake lansează albumul "Everything I Thought It Was" - TRAILER

După șase ani, Justin Timberlake revine în atenția fanilor cu un nou album de studio, "Everything I Thought It Was". Până la apariția materialului complet, artistul a incitat publicul cu un trailer video, disponibil de vizionat în articol.

Publicat

pe

Trailer "Everything I Thought It Was"
Trailer "Everything I Thought It Was" │ FOTO: captură YouTube / Justin Timberlake

Au trecut aproximativ șase ani de la ultimul album lansat de Justin Timberlake, dar artistul nu s-a dezis de pasiunea sa pentru muzică. A pregătit un nou material discografic, ce va ajunge în mâinile fanilor anul acesta.

Mai mult, "Everything I Thought It Was" este prefațat de piesa "Selfish", ce urmează să fie lansată oficial pe 25 ianuarie. Vestea a fost oferită de Timberlake pe social media, publicând o imagine realizată de Charlotte Rutherford. Artwork-ul îl prezintă pe artist cu spatele la cameră, privind spre un apus frumos colorat.

"Selfish" este o piesă marcată de influențe R&B, ce s-a bucurat deja de un debut live, pe 19 ianuarie, în cadrul unui concert pe care Timberlake l-a susținut în Memphis.

În ceea ce privește albumul "Everything I Thought It Was", acesta beneficiază de un trailer intrigant. O mașină se oprește la o benzinărie din deșert, iar naratorul, interpretat de Benicio Del Toro, spune:

"Ce avem noi aici? Ooh, e o mașină drăguță! Stai, este un model. Asta spunea JT? OK, acel apus de soare cu siguranță nu este real. Oh, iată-l pe Justin! De ce nu se întoarce? La ce naiba se uită?

TRAILER "Everything I Thought It Was"

Citește în continuare

Muzică nouă

Pharrell şi Mumford and Sons lansează piesa "Good People"

Pharrell Williams încearcă să ne ofere o nouă piesă de feel good în stil "Happy", lansând "Google People", colaborare cu cei de la Mumford and Sons. E un track cu un sound de american folk şi influențe uşoare de gospel.

Publicat

pe

Coperta single Mumford and Sons Pharrell Good People
Coperta single Mumford and Sons Pharrell Good People

"Good People" sună a piesa care s-ar auzi în timpul unui episod din serialul "True Detective", primul sezon, cel mai bun şi mai controversat. Melodia lui Pharrell Williams cu Mumford and Sons pare a tot construi un crescendo, care nu se finalizează într-o explozie, ci doar menţine un ritm bătut de picioare şi palme. Clasicul folk american aş spune.

Mumford & Sons revine în muzică mare după 5 ani de absentă, cu track-ul "Good People", pe care apare şi Pharrell. De producţie s-a ocupat de altfel rapperul, care a ţinut musai să integreze şi un cor de gospel în fundal. Pe lângă vocea celor de la Mumford & Sons şi Pharrell, se mai aude pe track şi vocea celor de la Native Vocalists. Acesta este un ansamblu de 6 muzicieni, un cor vocal din SUA şi Canada, cu membri ai triburilor indigene de acolo.

Mumford & Sons şi Pharrell Williams sunt prieteni de mai bine de un deceniu şi au discutat în multiple rânduri de o colaborare. Artiştii s-au reconectat la festivalul rapperului Something În the Water, ţinut la Virginia Beach. Ulterior au intrat în studio în Paris şi New York, pentru a înregistra o serie de noi piese împreună, cu Pharrell la butoane.

Ultima piesă lansată de trupa indie a fost "Blând Leading the Blând" din 2019. Cât despre "Good People", s-a auzit în premieră la prezentarea colecţiei Toamna/Iarna 2024 Vuitton Men, semnată chiar de muzicianul american şi desfăşurată pe 16 ianuarie. Trupa a urcat pe scenă alături de The Native Vocalists, pentru un set scurt, dar impresionant.

Ultimul album lansat de Mumford & Sons a fost cel din 2018, "Delta", care a primit 3 steluţe din 5 de la NME. Semne că ni se pregăteşte muzică nouă au mai fost în ultima vreme, grupul interpretând live o piesă numită "Maybe" în timpul unui concert din octombrie.

Citește în continuare

Trending