Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Imagine Dragons a compus "Levitate" pentru soundtrack-ul filmului "Passengers" - TRAILER

Imagine Dragons a compus piesa "Levitate" pentru coloana sonoră a filmului "Passengers", cu Jennifer Lawrence și Chris Pratt în rolurile principale. Un fragment din această melodie poate fi ascultat în cel mai recent trailer al peliculei.

Publicat

pe

Jennifer Lawrence și Chris Pratt în ”Passengers”
Jennifer Lawrence și Chris Pratt în ”Passengers”

"Până apare albumul cu numărul 3...avem o piesă nouă, compusă pentru filmul ”Passengers” (care va apărea de Crăciun)”, a transmis trupa Imagine Dragons fanilor printr-un mesaj pe Twitter.

Piesa anunțată de formație se numește "Levitate". Un fragment din această melodie poate fi ascultat pe fundalul ultimului trailer al peliculei ”Passengers”. Filmul, ce îi are în distribuție pe Jennifer Lawrence și Chris Pratt, va avea premiera în cinematografe pe 21 decembrie.

TRAILER: ”PASSENGERS” (Imagine Dragons - "Levitate")

În iunie 2014, Dan Reynolds, solistul Imagine Dragons, a fost distins cu premiul Hal David Starlight în cadrul galei Songwriters Hall of Fame de la New York. Distincția este acordată tinerilor muzicieni care au compus muzică ce a influențat vizibil industria muzicală. În lista artiștilor care au primit acest premiu în anii anteriori se află și Rob Thomas, Alicia Keys, John Mayer, John Legend, John Rzeznik, Jason Mraz, Taylor Swift, Drake, Ne-Yo.

În perioada înregistrării celui mai recent album, “Smoke + Mirrors”, Imagine Dragons a compus și soundtrack-ul noului film din seria Transformers. Intitulată “Battle Cry“, piesa a fost interpretată live în premieră în cadrul unui concert de proporții în Hong Kong, una dintre locațiile folosite pentru filmările peliculei. Inițiativa implicării trupei Imagine Dragons în acest proiect i-a aparținut regizorului Michael Bay, ce s-a declarat un fan al formației.

Anul acesta, Imagine Dragons a lansat o piesă ce se regăsește pe coloana sonoră a filmului ”Suicide Squad”. Melodia se numește "Sucker for Pain" și este interpretată împreună cu Lil Wayne, Wiz Khalifa, Logic, Ty Dolla $ign și X Ambassadors.

Comentează

Trending