Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Bruno Mars a lansat piesa "Versace on The Floor" - AUDIO

Bruno Mars a lansat o nouă piesă de pe albumul ”24K Magic”. Melodia se numește "Versace on The Floor" și este o baladă cu un accentuat sound disco.

Publicat

pe

Bruno Mars
Bruno Mars

După coverul realizat după balada ”All I Ask”, compusă pentru Adele, Bruno Mars revine cu o nouă baladă, de această dată extrasă de pe albumul său,  ”24K Magic”. Noul single al artistului se numește "Versace on The Floor" și poate fi ascultat mai jos.

Bruno Mars - "Versace on The Floor" - AUDIO

Bruno Mars va lansa pe 18 noiembrie un nou album, intitulat ”24K Magic”. Inițial, acest disc ar fi trebuit să apară în luna martie, însă lansare a fost amânată din cauză show-ului de la Super Bowl.

”Ar fi trebui să iasă pe piață în martie, dar din cauza show-ului pe care l-a avut de pregătit pentru Super Bowl a trebuit să-l mai amâne câteva luni. Bruno are 7 piese grozave - le-am ascultat - dar în condițiile actuale, discul ar trebui să apară în septembrie sau octombrie, ca să fie eligibil pentru gala premiilor Grammy de anul viitor”, a declarat tatăl lui Bruno Mars într-un interviu pentru Press Reader.

Tracklistul albumului nu a fost dezvăluit încă, dar primul single, ”24K Magic”, ar trebui să fie un indiciu destul de bun asupra direcției discului. Melodia a fost compusă de Bruno Mars împreună cu Chris Brown și Philip Lawrence, fiind produsă de Shampoo Press & Curl. Pentru videoclipul melodiei, lansat la începutul lunii octombrie, Mars a colaborat pe partea de regie cu Cameron Duddy. Acesta evidențiază opulența la care fac referire și versurile.

Trending