Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Sting a lansat o versiune acustică a piesei "I Can't Stop Thinking About You" - AUDIO

Sting a lansat o versiune acustică a piesei ”I Can't Stop Thinking About You”. Melodia este extrasă de pe albumul ”57th & 9th”, așteptat pe piață în luna noiembrie.

Publicat

pe

Sting
Sting

57th & 9th” este noul album Sting, ce va surprinde cel mai probabil publicul și-l va face să-și amintească de vremurile bune ale muzicii rock. Programat pentru lansare pe 11 noiembrie 2016, discul conține 10 piese noi, compuse de Sting și înregistrate împreună cu vechii săi colaboratori, Dominic Miller (chitară) și Vinnie Colaiuta (tobe). La înregistrarea albumului au contribuit și Josh Freese (toboșar Nine Inch Nails, Guns n’ Roses), chitaristul Lyle Workman și trupa The Last Bandoleros.

“S-a întâmplat totul foarte repede, foarte spontan. Încerc întotdeauna să mă surprind pe mine și pe oamenii cu care lucrez - și, sper eu, și pe ascultători”, a detaliat Sting în comunicatul ce anunță lansarea noului album.

Pentru ”57th & 9th”, Sting a lucrat cu producătorul Martin Kierszenbaum. Acesta crede, fără modestie, că noul disc ar putea fi cam la fel de bun ca ”Synchronicity”.

”Piesele au fost trase din prima sau a doua încercare. Nu cred că l-am mai văzut (pe Sting) într-o formă atât de bună de la ”Synchronicity” încoace”, a indicat Kierszenbaum.

Primul single extras de pe noul album se numește "I Can’t Stop Thinking About You" și a avut premiera în cadrul emisiunii lui Kevin & Bean de la KROQ. Recent, Sting a lansat o nouă versiune a acestei melodii. Mai jos puteți asculta varianta acustică, mai lentă a piesei.

Sting - "I Can't Stop Thinking About You" - AUDIO

Contextul în care ”57th & 9th” va fi lansat nu este tocmai unul prielnic, industria schimbându-se mult în ultimii ani. Sting ignoră, însă, climatul tulbure al muzicii și-și propune ”să facă ce vrea”.

"Industria muzicală se află într-o stare de haos și flux continuu. Nu am nicio idee ce așteptări sunt acum. Nu mai e ca pe vremuri. Rock & roll-ul este acum mai mult un gen muzical ce ține de tradiție. Nu mai unește societatea, așa cum o făcea în trecut", a declarat Sting.

Pentru mine, cel mai important aspect al muzicii este elementul surpriză. Așa că o să continui să surprind lumea, indiferent de consecințe. E călătoria mea, oricine dorește să mă însoțească este bine-venit. Chiar fac tot ce vreau eu", a spus Sting râzând într-un interviu acordat revistei Rolling Stone.

În tracklist-ul de 10 piese al albumului ”57th & 9th” este inclusă și o piesă în memoria lui Prince, intitulată "50,000". Balada a fost compusă de Sting chiar în săptămâna în care Prince a murit.

Tracklist ”57th & 9th” - Sting:

Standard Edition:

  1. I Can’t Stop Thinking About You
  2. 50,000
  3. Down, Down, Down
  4. One Fine Day
  5. Pretty Young Soldier
  6. Petrol Head
  7. Heading South On The Great North Road
  8. If You Can’t Love Me
  9. Inshallah
  10. The Empty Chair

Deluxe: Standard + 3 Bonus Tracks:

  1. I Can't Stop Thinking About You (LA Version)
  2. Inshallah (Berlin Sessions Version)
  3. Next To You with The Last Bandoleros (Live at Rockwood Music Hall)

Sting - ”57th & 9th” (copertă album)

Comentează

Trending