Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Ştefan Hruşcă aniversează 25 de ani de colinde printr-un turneu naţional

Iarna aceasta, Ștefan Hrușcă sărbătorește 25 de ani de colinde printr-un turneu naţional. Acesta va cuprinde concerte în București, Craiova, Brașov, Iași, Cluj-Napoca și Timișoara.

Publicat

pe

Cele mai frumoase colinde vor încălzi din nou inimile românilor: Ştefan Hruşcă revine acasă, de pe meleaguri îndepărtate, pentru un turneu aniversar. În perioada noiembrie – decembrie, îndrăgitul artist va bucura ascultătorii de pretutindeni cu acordurile colindelor tradiţionale româneşti.

Bucureştenii vor primi cadoul muzical de Crăciun pe 19 decembrie, la Sala Mare a Teatrului Naţional. Cei prezenţi la întâlnirea cu Ștefan Hrușcă vor avea ocazia să asculte, pe parcursul a două ore, melodii precum “Florile Dalbe”, “Trei Păstori”,  “Afară ninge liniştit”, “Linu-i lin”, “Sfântă-i sara de Crăciun” şi “Ziurel de ziuă”.

Primele date confirmate pentru spectacolele din ţară sunt următoarele:

  • 15 decembrie – Craiova, Teatrul Naţional
  • 16 decembrie – Braşov, Sala Patria
  • 18 decembrie – Cluj-Napoca, Casa de Cultură a Studenţilor
  • 21 decembrie – Timişoara, Opera Româna
  • 24 decembrie – Iaşi, Teatrul Naţional

Cântate mereu cu aceeaşi sensibilitate, colindele interpretate de Stefan Hruşcă şi-au dobândit statutul de veritabilă tradiţie autohtonă a sărbătorilor de iarnă. Concertele se numără printre cele mai longevive evenimente de pe piaţa din România: inaugurată în 1991, seria concertelor de Crăciun susţinute de Ştefan Hruşcă va fi pusă în scenă pentru a XXV-a oară consecutiv în acest an. Momentul va fi marcat printr-un playlist format din cele mai îndrăgite colinde, aduse în faţa publicului de-a lungul vremii de artistul originar din inima Maramureşului.

“Înseamnă mult pentru mine acest sfert de veac şi le mulţumesc tuturor celor care, venind alături de mine, an de an, m-au ajutat să duc mai departe această tradiţie ce luminează Sfintele Sărbători ale Crăciunului. “ - Stefan Hruşcă

Bilete pentru concertul aniversar din Bucureşti se găsesc la casa de bilete a Teatrului Naţional şi online.

Comentează

Trending