Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Eminem îl atacă pe Trump în versurile piesei "Campaign Speech" - AUDIO

Eminem a lansat o piesă nouă, intitulată "Campaign Speech", în care abordează subiectul alegerilor prezidențiale din SUA. În versurile acestei piese, rapper-ul american îl atacă pe candidatul republican Donald Trump, numindu-l ”un tun scăpat de sub control”.

Publicat

pe

Eminem / Donald Trump
Eminem / Donald Trump

Cu câteva săptămâni înaintea alegerilor prezidențiale din SUA, Eminem lansează o piesă în ton cu actualul climat politic al Americii. Noul single al rapper-ului se numește "Campaign Speech" și este adresat, în special, lui Trump și alegătorilor săi. În versurile piesei de aproape 8 minute, Eminem îl numește pe Donald Trump ”un tun scăpat de sub control”.

“Consider me a dangerous man, but you should be afraid of this dang candidate,” / “You say Trump don’t kiss ass like a puppet? ‘Cause he runs his campaign with his own cash for the funding? And that’s what you wanted? A fucking loose cannon who’s blunt with his hand on the button? Who doesn’t have to answer to no one?”

În traducere: ”Mă puteți considera un om periculos, dar ar trebui să vă fie frică de acest candidat” / ”Spuneți că Trump nu lingușește pe alții ca o marionetă? Pentru că își finanțează campania din banii lui? Și asta vreți? Un tun scăpat de sub control, greu de cap și cu mâna pe buton? Care nu trebuie să dea explicații nimănui?”

Piesa "Campaign Speech" a fost lansată în online pe 19 octombrie, reușind ca în doar 15 ore să strângă pe YouTube aproape 3 milioane de vizualizări.

Eminem - "Campaign Speech" - AUDIO

Eminem lucrează în prezent la un nou album, anunțându-și fanii că piesa "Campaign Speech" este doar ceva care să le îndulcească așteptarea.

”Nu vă faceți griji, lucrez la un nou album! Între timp, ascultați asta,” a scris Eminem pe Twitter, mesajul fiind urmat de link-ul de pe YouTube al piesei "Campaign Speech".

Trending