Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Bruno Mars - "24K Magic", live la SNL - VIDEO

Bruno Mars a interpretat live pentru prima oară noul single ”24K Magic” în cadrul emisiunii SNL (Saturday Night Live). Piesa denumește cel de-al 3-lea album al artistului, așteptat pe piață în luna noiembrie.

Publicat

pe

Bruno Mars - 24K Magic
Bruno Mars - 24K Magic

Bruno Mars și-a anunțat revenirea pe scena muzicală printr-o apariție de efect la SNL (Saturday Night Live). Acompaniat de o echipă de dansatori, instrumentiști și vocaliști, artistul a pășit pe scenă cu fast, interpretând live noul single "24K Magic". Piesa denumește noul album Bruno Mars, ce va fi lansat luna viitoare.

Bruno Mars - "24K Magic", live la SNL - VIDEO

Discul ”24K Magic” a fost finalizat în urmă cu câteva zile, urmând a fi lansat pe 18 noiembrie 2016, prin intermediul Atlantic Records. Inițial, acest album ar fi trebuit să apară în luna martie, însă lansare a fost amânată din cauză show-ului de la Super Bowl.

”Ar fi trebui să iasă pe piață în martie, dar din cauza show-ului pe care l-a avut de pregătit pentru Super Bowl a trebuit să-l mai amâne câteva luni. Bruno are 7 piese grozave - le-am ascultat - dar în condițiile actuale, discul ar trebui să apară în septembrie sau octombrie, ca să fie eligibil pentru gala premiilor Grammy de anul viitor”, a declarat tatăl lui Bruno Mars într-un interviu pentru Press Reader.

Tracklistul albumului nu a fost dezvăluit încă, dar primul single, ”24K Magic”, ar trebui să fie un indiciu destul de bun asupra direcției discului. Melodia a fost compusă de Bruno Mars împreună cu Chris Brown și Philip Lawrence, fiind produsă de Shampoo Press & Curl. Pentru videoclipul melodiei, lansat la începutul lunii octombrie, Mars a colaborat pe partea de regie cu Cameron Duddy. Acesta evidențiază opulența la care fac referire și versurile.

Trending