Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Piesă nouă Kings of Leon - "Around the World", live la BBC Two - VIDEO

Trupa Kings of Leon a interpretat live noul single "Around the World" în cadrul emisiunii ”Later… with Jools Holland” de la BBC Two. Melodia se regăsește pe albumul ”WALLS”, cel de-al 7-lea material de studio din discografia trupei.

Publicat

pe

Kings of Leon, live@Later...with Jools Holland
Kings of Leon, [email protected] Jools Holland

Kings Of Leon a început să tragă piese pentru cel de-al 7-lea album încă din iunie 2015. Solistul Caleb Followill dezvăluia atunci că înregistrările se desfășoară într-o casă veche din Nashville, construită în 1841. Locuința aparținuse unuia dintre colaboratorii cântăreței de muzică country Dolly Parton.

"E o locație foarte faină și cred că putem face lucruri cool acolo", specifica vocalistul.

Noul album Kings of Leon este gata la aproximativ un an de la declarațiile lui Caleb. Discul se numește”WALLS”, titlul fiind un acronim pentru “We Are Like Love Songs”. LP-ul va fi lansat pe 14 octombrie, până atunci putând fi precomandat de pe iTunes.

Tracklist ”WALLS” - Kings of Leon:

  1. Waste a Moment
  2. Reverend
  3. Around the World
  4. Find Me
  5. Over
  6. Muchacho
  7. Conversation Piece
  8. Eyes on You
  9. Wild
  10. WALLS

După single-ul ”Waste a Moment”, pentru care a fost lansat și un videoclip, trupa continuă promovarea albumului ”WALLS” cu piesa "Around the World". Melodia a fost interpretată live, în premieră, în cadrul emisiunii "Later… with Jools Holland" de la BBC Two.

Kings of Leon - "Around the World", live la "Later… with Jools Holland" - VIDEO

Kings of Leon are în discografie 6 albume: “Youth & Young Manhood” (2003), “Aha Shake Heartbreak” (2004), “Because of the Times “(2007), “Only by the Night” (2008), “Come Around Sundown” (2010) și „Mechanical Bull” (2013). În 2010, trupa a câștigat 3 premii Grammy, la categoriile “Discul anului”, “Cea mai bună prestație rock a unui duo sau grup” și “Cea mai bună piesă rock” pentru single-ul “Use Somebody”.

Muzică nouă

Kings of Leon a lansat balada "Split Screen" și pregătește un album nou

Kings of Leon va oferi fanilor săi un nou album în 2024, iar un single de pe acel nou album este "Split Screen". Melodia tocmai a debutat și primește un videoclip cu versuri, care se vede mai jos.

Publicat

pe

Concert Kings of Leon pe Arena Națională 17 iunie 2017

Avem de-a face cu al doilea single de pe LP, după "Mustang", lansat în februarie 2024. Noul disc se numește "Can We Please Have Fun", iar melodia "Split Screen" ne induce într-o stare melancolică, toamnică aproape. Odată cu LP-ul care se lansează pe 10 mai, formația ajunge la 9 materiale discografice. Cât privește single-ul proaspăt lansat, el mizează pe introspecție, cu versuri ca "Is this a middle of a life thought; A revelation on split screen?".

Chitara se aude ușor în surdină, ca într-o baladă atemporală de la Placebo sau Muse, de la începutul de mileniu. Într-un interviu recent cu iHeart Radio, solistul trupei, Caleb Followill a dezvăluit că "Split Screen" a fost piesa pe care a așteptat să o cânte live cu cea mai mare nerăbdare. O consideră un moment romantic perfect.

Au trecut 3 ani de la albumul Kings of Leon din 2021, "When You See Yourself". Succesorul său a fost produs de colaboratorul nou, Kid Harpoon.

Iată tracklist-ul lui "Can We Please Have Fun":

1. Ballerina Radio
2. Rainbow Ball
3. Nowhere To Run
4. Mustang
5. Actual Daydream
6. Split Screen
7. Don’t Stop The Bleeding
8. Nothing To Do
9. Television
10. Hesitation Generation
11. Ease Me On
12. Seen

Ce urmează pentru grup? Un turneu în Marea Britanie și Irlanda, cu opriri de asemenea în America de Nord.

Kings of Leon a cântat în România în 2017, având-o pe LP în deschidere. Pe atunci se afla în turneul "Walls" și din setlist nu au lipsit "Sex on Fire", "Use Somebody" sau "Notion". Kings of Leon este activă din anul 1999 și abordează genuri ca rock alternativ, southern rock, indie rock și garage rock revival. Albumul "Only By the Night" din 2008 a primit discul de platină în SUA și 9 discuri de platină în Australia.

Citește în continuare

Trending