Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

James Corden - al șaselea membru din Backstreet Boys

James Corden i-a invitat în emisiunea sa pe cei de la Backstreet Boys, iar împreună au recreat o parte din atmosfera anilor '90.

Publicat

pe

În perioada anilor '90, fenomenul „boy band” avea cel mai mare succes, iar aici îi includem și pe cei de la Backstreet Boys. James Corden și-a reamintit cu nostalgie de acele vremuri și i-a invitat în emisiunea sa pe cei cinci membri ai grupului. Împreună cu James, aceștia au interpretat hitul „Everybody (Backstreet's Back)” și au pus în scenă celebra coregrafie din videoclip.

Îmi pasă de acest fenomen mai mult decât orice pe această planetă: Vrem să aducem înapoi trupele de băieți. Vorbesc despre adevăratele trupe de băieți. Sunt cinci tipi: cel chipeș, cel haios, cel drăguț, încă unul și nonconformistul care încalcă toate regulile - toți locuiesc într-o vilă ciudată din Orlando.

Îmi place să cred că trupele de băieți nu au dispărut. În zilele noastre, tinerii din astfel de formații stau pe scenă, îmbrăcați în jeanși skinny și unii mai au și îndrăzneala să pună mâna pe vreun instrument. Nu vreau să vad asta într-un boy band. Îmi doresc să văd outfituri identice, coregrafii bine sincronizate și videoclipuri scumpe.”, a spus James Corden, înainte de a-i invita pe scenă pe cei de la Backstreet Boys.

Backstreet Boys, NSYNC, 98 Degrees şi O-Town, o parte dintre cele mai îndrăgite trupe ale anilor '90, s-au reunit în 2016, într-un film cu zombie - "Dead 7". Filmul a avut premiera în aprilie, iar scenariul a fost scris de Nick Carter.

 

Trending