Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Jack Savoretti a lansat piesa "When We Were Lovers" - AUDIO

Jack Savoretti a lansat o piesă nouă, intitulată ”When we were lovers”. Melodia este extrasă de pe albumul "Sleep No More", așteptat pe piață anul acesta.

Publicat

pe

Jack Savoretti
Jack Savoretti

La doar un an de la apariția discului ”Written in Scars” (2015), Jack Savoretti anunță lansarea unui nou album. Intitulat ”Sleep No More”, cel de-al 5-lea LP al artistului va fi pus în vânzare pe 28 octombrie.

”Aceasta este ziua cea mare: noul meu album ”Sleep No More”, ce include noul single ”When We Were Lovers”, poate fi precomandat! Sunt entuziasmat, totodată, să anunț că voi susține un turneu în Europa la începutul anului viitor”, le-a transmis Jack Savoretti fanilor săi.

Sleep No More” conține 10 piese noi și poate fi precomandat de pe iTunes.

Tracklist "Sleep No More" - Jack Savoretti:

  1. When We Were Lovers
  2. Deep Waters
  3. I’m Yours
  4. Helpless
  5. We Are Bound
  6. Tight Rope
  7. Troubled Souls
  8. Only You
  9. Sleep No More
  10. Any Other Way
  11. Start Living in the Moment
  12. Lullaby Loving

Primul single extras de pe disc, "When We Were Lovers", este disponibil pe YouTube. Piesa poate fi descărcată gratuit de pe iTunes la fiecare precomandă a albumului.

Jack Savoretti - "When We Were Lovers" - AUDIO

Jack Savoretti a avut de mic o latură artistică imposibil de trecut cu vederea. În adolescență singurul lucru care îi trezea interesul era poezia. Asta, însă, până când mama lui i-a cumpărat prima chitară.

”Scriam tot timpul. Era cel mai plăcut lucru pe care îl puteam face: să stau sub un copac cu un carnet de notițe și să mă fac pierdut undeva, în gândurile mele. (...) După ce am început să cânt la chitară am fost surprins să observ cât de mulți oameni devin interesați de ceea ce ai de spus, comparativ cu situația în care ai recita, pur și simplu, o poezie. Apoi nu m-am mai putut opri. Scriam constant, în fiecare zi, a devenit pentru mine o formă de conversație, un mod de a interacționa cu lumea.”

Primul album Jack Savoretti a apărut pe piață în 2007. ”Between the Minds” a debutat pe locul 5 în UK Indie Charts, în 2009 apărând albumul ”Harder Than Easy”, înregistrat în legendarul studio al lui Jackson Browne împreună cu membri ai trupei lui Tom Waits. Au urmat discurile ”Before the Storm” (2012) și ”Written in Scars” (2015), ultimul debutând pe poziția a 7-a în topul albumelor din UK.

Trending