Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

AlunaGeorge a lansat piesa "Not Above Love" - AUDIO

AlunaGeorge a lansat o piesă nouă, intitulată "Not Above Love". Melodia este extrasă de pe cel de-al doilea album al duo-ului, ”I Remember”.

Publicat

pe

AlunaGeorge
AlunaGeorge

Aluna și George s-au cunoscut în urmă cu câțiva ani pe internet, primele discuții față în față fiind puțin stânjenitoare. Așa susține cel puțin Aluna într-un interviu acordat publicației fashionsoundtrack.com. În spiritul glumei, George a ținut să adauge că cineva i-a prezentat-o pe Aluna pe nepusă masă, el așteptând să se întâlnească de fapt cu altcineva. În realitate, cei doi au început să cânte împreună când George a realizat un mix al unei piese compuse de formația în care cânta Aluna, ambii având inițial alte proiecte muzicale. Astfel, Aluna Francis a cântat într-o trupă numită My Toys Like Me, George Reid fiind chitarist al formației indie-math rock Colour. În noua fomulă cei doi abordează un stil electro pop, ea fiind "vocea copilăroasă și dulce", conform criticilor, iar el ocupându-se de îmbinarea sound-ului garage cu bass și dubstep. În contrast cu stilul electro ce face uz de multe tipuri de sintetizatoare, lui George îi place ca muzica să decurgă cât mai simplu, fiind un promotor al ideii conform căreia "cu cât ai mai puține instrumente cu care să te joci, cu atât ești nevoit să fii mai creativ".

Primul single al duo-ului britanic, "Your Drums, Your Love", a fost lansat în septembrie 2012, albumul de debut, ”Body Music”, apărând ceva mai târziu, în iulie 2013. Albumul s-a plasat pe poziția a 2-a în US Top Heatseekers Albums, primind review-uri bune din partea criticilor.

Anul acesta, duo-ul a lansat cel de-al doilea album din carieră. LP-ul se numește ”I Remember” și a fost pus în vânzare pe 13 septembrie.  Noul single extras de pe album se numește "Not Above Love". Melodia a avut premiera la BBC Radio 1, în cadrul rubricii ”Annie Mac's Hottest Record”.

AlunaGeorge - "Not Above Love" (Annie Mac's Hottest Record) - AUDIO

Trending