Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Richard Clayderman concertează pe 8 martie la Sala Palatului alături de Orchestra Simfonică București

Richard Clayderman oferă publicului feminin din România cel mai frumos cadou: un concert cu piese atent selectate și cu multe alte surprize, pentru o atmosferă plină de romantism. Evenimentul va avea loc pe 8 martie 2017 la Sala Palatului, artistul urmând a fi însoțit pe scenă de 100 de instrumentiști, membri ai Orchestrei Simfonice București.

Publicat

pe

Concertul Richard Clayderman de la Sala Palatului de pe 21 martie 2013

Richard Clayderman își dă întâlnire cu publicul din România pe 8 martie, la Sala Palatului, într-un concert cu o producție fără precedent. Celebrul pianist va fi acompaniat pe scenă de nu mai puțin de 100 de instrumentiști, membri ai Orchestrei Simfonice București

The Prince of Romance, așa cum este cunoscut pianistul de origine franceză, este un artist foarte atașat de țara noastră, cu prilejul fiecărui concert pe care l-a susținut la noi introducând elemente de noutate și reușind să ne surprindă de fiecare dată. Astfel, de-a lungul timpului, pianistul i-a avut alături pe muzicienii Cameratei Regale, pe prim-balerina Monica Petrică și pe coregraful Răzvan Mazilu, dar și pe bine cunoscutul maestru al naiului, Gheorghe Zamfir.

De această dată, grația muzicală va fi emanată de virtuozitatea lui Clayderman și a Orchestrei Simfonice București, iar spectacolul se anunță a fi unul de neuitat.

Richard Clayderman a inovat muzica actuală, dând naștere unui nou stil: New Romantic. Cu o carieră impresionantă de 40 de ani, timp în care a înregistrat peste 1300 de melodii și și-a trecut în palmares peste 150 de milioane de albume vândute, 267 de discuri de aur si 70 de platină, artistul a fost denumit de Cartea Recordurilor “cel mai de succes pianist al tuturor timpurilor”.

Cea mai cunoscută piesă a sa rămâne “Ballade pour Adeline”, o melodie care a încântat oameni din toată lumea și care poate fi ascultată pe coloana sonoră a multor povești de dragoste.

Prețuri bilete la concertul lui Richard Clayderman, 8 martie 2017:

Biletele pentru concertul lui Richard Clayderman se pot achiziționa la diferite categorii de pret, în funcție de apropierea față de scenă:

  • Categoria VIP – 350 de lei
  • Categoria I – 250 de lei
  • Categoria a II-a – 200 de lei
  • Categoria a III-a – 140 de lei
  • Categoria a IV-a - 99 lei
Comentează

Trending