Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Ascultă un fragment din "Medieval Warfare", o nouă piesă de pe soundtrack-ul "Suicide Squad" - AUDIO

"Medieval Warfare" este noul single extras de pe soundtrack-ul filmului "Suicide Squad". Melodia este interpretată de Grimes, având premiera în emisiunea lui Zane Lowe.

Publicat

pe

Suicide Squad
Suicide Squad

După lansarea single-urilor "Heathens", "Sucker for Pain", "Purple Lamborghini", ”Gangsta” și "Standing In The Rain", promovarea albumului "Suicide Squad" continuă cu piesa "Medieval Warfare". Melodia poartă semnătură artistei canadiene Claire Elise Boucher, a.k.a. Grimes.

"Suicide Squad" este unul dintre cele mai așteptate filme cu supereroi din această vară. Filmul este o ecranizare a benzilor desenate DC despre o echipă de anti-eroi, cu același titlu. Agenția guvernamentală secretă "Task Force X", condusă de Amanda Waller, recrutează deținuți periculoși cu super puteri să lupte împotriva unui dușman puternic și necunoscut, care amenință viitorul omenirii. Ei sunt angajați în schimbul unor pedepse reduse și condiții mai bune de detenție. În film sunt distribuiți Will Smith, Jared Leto, Margot Robbie, Joel Kinnaman,Viola David, Jai Courtney, Jay Hernandez, Adewale Akinnouye-Agbaje, Ike Barinholtz, Scott Eastwood si Cara Delevingne.

Grimes - "Medieval Warfare" (soundtrack "Suicide Squad") - AUDIO

Albumul "Suicide Squad" este la fel de nonconformist ca și filmul, conținând piese ale unora dintre cei mai apreciați artiști ai momentului - Action Bronson și Dan Auerbach (Black Eyed Peas), Skrillex și Rick Ross, Kevin Gates, Kehlani, Skylar Grey, Grimes precum și Panic! At The Disco (care au înregistrat o reinterpretare a piesei ”Bohemian Rhapsody” a celor de la Queen). Tracklistul este completat de piese clasice, precum a celor de la Creedence Clearwater Revival, Eminem cu "Without Me", dar și cover-ul "I Started A Joke" a trupei ConfidentialMX, care a fost prezentă în trailer-ul filmului. Albumul a fost produs de către deținătorul premiului Grammy, producătorul Kevin Weaver (Furious 7, Broadwalk Empire, The Fault In Our Stars, CREED, Girls Albumul 1&2, True Blood).

Tracklist "Suicide Squad" - The Album:

  1. Skrillex & Rick Ross – Purple Lamborghini
  2. Lil Wayne, Wiz Khalifa & Imagine Dragons – Sucker For Pain (with Logic, Ty Dolla $ign & X Ambassadors)
  3. twenty one pilots – Heathens
  4. Action Bronson & Dan Auerbach (of The Black Keys) – Standing In The Rain (feat. Mark Ronson)
  5. Kehlani – Gangsta
  6. Kevin Gates – Know Better
  7. Grace – You Don’t Own Me (feat. G-Eazy)
  8. Eminem – Without Me
  9. Skylar Grey – Wreak Havoc
  10. Grimes – Medieval Warfare
  11. Panic! At The Disco – Bohemian Rhapsody
  12. War – Slippin’ Into Darkness
  13. Creedence Clearwater Revival – Fortunate Son
  14. ConfidentialMX – I Started a Joke (feat. Becky Hanson)

Trending