Urmărește-ne în Social Media

Premii muzicale

La Media Music Awards 2016 va fi premiat cel mai înfocat fan

Anul acesta și fanii au șansa de a fi premiați pe scena de la Media Music Awards! Înscrie-te acum în competiția „Best Fan” și ai șansa de a primi trofeul chiar de la artistul tău preferat.

Publicat

pe

Delia în concert la Media Music Awards 2015 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Cel mai înfocat fan al unui artist muzical din România va fi premiat în cadrul evenimentului Media Music Awards, pe 15 septembrie 2016. Fanul numărul 1 va urca pe scena evenimentului de la Sibiu şi va primi trofeul chiar de la idolul/ idolii săi.

Cei care doresc să se înscrie în cursa pentru trofeu, o pot face intrând pe aplicația Best Fan. Tot ce trebuie să faceți este să vă alegeți artistul preferat și să obțineți o legitimație, pe care trebuie să o postați public pe Facebook, pentru a primi cât mai multe like-uri de la prieteni. Cel care va avea cele mai multe like-uri la această legitimaţie va putea câştiga mult râvnitul premiu şi va fi ales BEST FAN 2016.

BEST FAN Media Music Awards 2016

Media Music Awards a ajuns la a cincea ediţie anuală şi va avea loc la Sibiu, pe 15 septembrie 2016. Singura gală de premii muzicale din România, organizată outdoor şi cu premii acordate pe baza difuzărilor radio – TV, se va desfășura, ca şi până acum, în Piața Mare, pe o scenă comparabilă cu lățimea unui teren de fotbal. La eveniment sunt aşteptaţi peste 40.000 de spectatori. La eveniment şi-au confirmat prezenţa peste 30 de artişti români.

Trofeele Media Music Awards se acordă în mod transparent pe baza numărului de difuzări media din ultimul an. Statisticile sunt efectuate de Media Forest, compania care care identifica si monitorizeaza in timp real aparițiile radio si TV. Prin urmare, premiile Media Music Awards reflectă succesul real al artiștilor români, îi premiază pe cei mai iubiți de public și piesele cele mai apreciate, cu cele mai multe difuzări media și vizualizări pe internet.

Comentează

Trending