Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă noul single Empire Of The Sun, "Two Vines" - AUDIO

Empire of The Sun a lansat o nouă piesă, intitulată “Two Vines”. Melodia este extrasă de pe albumul cu același titlu, așteptat pe piață în octombrie.

Publicat

pe

Empire Of The Sun
Empire Of The Sun

Duo-ul australian Empire of The Sun va lansa anul acesta cel de-al 3-lea material de studio. Intitulat “Two Vines”, discul va fi pus în vânzare pe 28 octombrie 2016, fiind produs de EOTS și Peter Mayes, care au colaborat și cu Sia, The Killers și MIKA.

”Am avut o imagine în minte încă de la începutul înregistrărilor noului album, chiar înainte de a compune piesa care dă tilul discului, “Two Vines”. În imagine era un oraș modern peste care pusese stăpânire jungla, ca și cum mama natură și-ar fi cerut înapoi planeta. Și toate clădirile din imagine se năruie în nisip. Am vrut să realizăm ceva care să reflecte această idee și să invite publicul să învețe din înțelepciunea plantelor, care știu cum să trăiască armonios pe această frumoasă planetă”, a declarat Nick Littlemore în comunicatul oficial ce anunță lansarea noului album.

Discul “Two Vines” a fost înregistrat în Hawaii și Los Angeles, peisajele acestor orașe influențând și tematica noilor piese.

Tracklist “Two Vines” - Empire of the Sun:

  1. "Before"
  2. "High and Low"
  3. "Two Vines"
  4. "Friends"
  5. "There's No Need"
  6. "Way to Go"
  7. "Ride"
  8. "Digital Life"
  9. "First Crush"
  10. "ZZZ"
  11. "To Her Door"
  12. "Keystone"
  13. "Lend Me Some Light"
  14. "Welcome to My Life"
  15. "Walking on a Dream"

După ”High And Low”, promovarea albumului continuă cu piesa care dă titlul LP-ului - “Two Vines”. Melodia poate fi achiziționată de pe iTunes, Google Play, Apple Music și Spotify.

Empire Of The Sun - "Two Vines" - AUDIO

Trending