Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Eivor concertează pentru prima oară în România

Eivor, supranumită și ”copilul fenomen al Insulelor Feroe”, va susține primul concert în România pe 13 noiembrie 2016. Evenimentul va avea loc la Sala Radio din București.

Publicat

pe

Eivør - Live (2016)

Născută în Feroe, vocalista Eivor se remarcă printr-un sound aparte. Cu linii melodice atipice și o voce pătrunzătoare, artista e înainte de toate o apariție nemaiîntâlnită în marea de show-uri din București. Stranie la prima vedere, Eivor reușește întotdeauna să-și surprindă audiența. Concertele sale au un efect hipnotic, indiferent dacă piesele incluse în setlist sunt rostite în limba ei maternă, feroeza, sau într-o limbă de mare circulație.

Supranumită ”copilul fenomen al Insulelor Feroe”, Eivor se află pe scenă de la 13 ani, găsindu-și inițial inspirația în folk-ul tradițional feroez și continuând cu jazz, trip-hop, grunge și rock, toate aceste influențe contopindu-se într-un stil folktronic. După lansarea unor albume ca ”Eivør Pálsdóttir”, ”Yggdrasil”, ”Krákan” și ”Human Child”, devine o prezență importantă în muzica scandinavă și câștigă premiile insulei vecine, Islanda, luând distincțiile care sunt de obicei rezervate artiștilor locali. Vocea ei apare pe soundtrack-ul serialului „The Last Kingdom”, produs de BBC.

Eivor vine pentru prima dată în România pentru a promova ultimul ei material, ”Slor”. Setlistul va cuprinde și o suită de piese care ne va rămâne multă vreme în playlist-uri.

Programul concertului Eivor de la Sala Radio:

  • Concertul Eivor are loc pe 13 noiembrie 2016, la Sala Radio din București. Accesul în sală se face începând cu ora 19:30.
  • Nu este permis accesul cu camere foto profesionale. Filmatul este interzis pe toată durata concertului.

Prețuri bilete pentru primul concert Eivør la București:

  • Categoria I - 155 de lei
  • Categoria a II-a - 135 de lei
  • Categoria a III-a - 115 lei

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte duminică, 13 noiembrie 2016

Eivør

Loc
Expirat Club

Trending