Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Die Antword a lansat piesa "We Have Candy" - AUDIO

Die Antword a lansat un nou single, intitulat "We Have Candy". Piesa este extrasă de pe albumul ”Mount Ninji and da Nice Time Kid”, așteptat pe piață în septembrie.

Publicat

pe

Die Antwoord
Die Antwoord

La 2 ani de la apariția albumului “Donker Mag“, Die Antwoord revine cu un nou single, intitulat  "We Have Candy". Aceasta este ce-a de-a 3-a piesă dezvăluită de pe discul ”Mount Ninji and da Nice Time Kid”, după ”Banana Brain” și ”Gucci Coochie”, înregistrată împreună cu Dita Von Teesse.

LP-ul ”Mount Ninji and da Nice Time Kid” va fi lansat pe 16 septembrie și poate fi deja precomandat. În tracklist-ul de 16 piese al discului se regăsește și o colaborare cu Jack Black, actor și solist al trupei Tenacious D.

Tracklist ”Mount Ninji and da Nice Time Kid” - Die Antwoord:

  1. We Have Candy
  2. Daddy
  3. Banana Brain
  4. S**t Just Got Real (feat. Sen Dog)
  5. Gucci Coochie (feat. Dita Von Teese)
  6. Wings on My Penis (feat. Lil Tommy Terror)
  7. U Like Boobies? (feat. Lil Tommy Terror)
  8. Rats Rule (feat. Jack Black)
  9. Jonah Hill
  10. Stoopid Rich
  11. Fat Faded F**k Face
  12. Peanutbutter + Jelly
  13. Alien
  14. Street Lights
  15. Darkling
  16. I Don’t Care

Die Antword - "We Have Candy" - AUDIO

Trupa sud-africană de rave hip-hop Die Antwoord a fost fondată în 2008 de Ninja, Yolandi și DJ Hi-Tek. Ritmurile lor își au rădăcinile în arta urbană și contracultura numită „zef”, specifică comunităților sărace din Africa de Sud, unde oamenii încercau să își exprime identitatea printr-un stil care să îi deosebească. Dincolo de ritmul alert al muzicii și de nebunia vizuală a videoclipurilor, regăsim de multe ori comentarii legate de inegalitatea socială și haosul din lumea în care artiștii s-au format.

Die Antwoord a câștigat noi fani în România după participarea la Electric Castle din 2014. În prima seară a festivalului, Die Antwoord a demonstrat ce înseamnă cu adevărat un spectacol live bine construit, alert și suprinzător. La final, Ninja și Yolandi s-au declarat impresionați de experiența de a urca pe scenă în fața fanilor de aici, motiv pentru care duo-ul fost anul acesta cap de afiș la ediția aniversară a festivalui de muzică electronică Delahoya. Ediția a XX-a a evenimentului a avut loc în iunie 2016, pe Valea Gârbăului, lângă Cluj-Napoca.

Trending