Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Ofertă de 1 + 1 gratis la biletele pentru concertul lui Alessandro Safina

În perioada 4 - 15 august, cei interesați să cumpere bilete la concertul lui Alessandro Safina din Cluj-Napoca vor beneficia de o ofertă promoțională. La achiziționarea unui bilet, clientul va primi cel de-al doilea bilet în mod gratuit.

Publicat

pe

Concert Alessandro Safina la București pe 14 aprilie 2016 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Alessandro Safina va susține 14 decembrie 2016 un concert special de Crăciun la Sala Polivalentă din Cluj. Tenorul italian va fi acompaniat de Orchestra Filarmonică, iar repertoriul pop-opera pregătit pentru acest concert va conține melodii pasionale în conexiune cu arii de operă ce aparțin celor mai valoroși compozitori de muzică clasică.

Luna august, fiind patronata de una dintre cele mai mari sărbători creștine, vine în întâmpinarea iubitorilor de concerte cu o sugestie de cadou cu ocazia Zilei Sfintei Maria. Astfel, în perioada  4-15 august 2016, cei interesați să cumpere bilete la concertul lui Alessandro Safina vor beneficia de o ofertă de 1 + 1 gratis. Prin achiziționarea unui bilet de la oricare dintre casele de bilete ale agențiilor avizate sau prin intermediul platformelor online, clientul va primi cel de-al doilea bilet în mod gratuit.

Biletele sunt disponibile atât online, cât și la magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Librăriile Cărturești și Humanitas, magazinele Carrefour, benzinăriile OMV, de la Oficiile Poștei Române și magazinele Inmedio.

Prețuri bilete la concertul Alessandro Safina de la Cluj-Napoca:

  • 315 lei (Golden VIP),
  • 263 lei (VIP),
  • 210 lei (Categoria I),
  • 168 lei (Categoria a II-a),
  • 116 lei (Categoria a III-a),
  • 63 lei (Categoria a IV-a).

Alessandro Safina a cunoscut o creștere a popularității la începutul anului 2000, când a îmbinat muzica clasică cu cea pop pentru a crea un nou stil, greu de încadrat - "Pop - Opera"- după cum îl numește el însuși.

Single-ul "Luna" a staționat în vârful topurilor timp de 14 săptămâni. Alessandro Safina a colaborat cu numeroși artiști internaționali, printre care Elton John, Carlos Santana, Rod Stewart, Miriam Stockley, Sarah Brightman, José Carreras sau Mario Frangoulis. Concertele lui sunt sold out, publicul de pe toate continentele arătându-se de-a dreptul fascinat de muzica sa.

Trending