Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Soundtrack-ul sezonului șase din Game of Thrones va fi lansat pe vinil

Piesele de pe coloana sonoră a sezonului șase din Game of Thrones vor fi lansate pe vinil, sub forma unui album triplu, care include și o serie de fotografii și gravuri.

Publicat

pe

Fanii serialului Game of Thrones se vor putea bucura de soundtrack-ul sezonului șase, sub forma unui triplu-album, care se va lansa pe vinil, începând cu data de 30 septembrie.

Materialul muzical de pe vinil va avea o durată de 90 de minute, fiecare piesă fiind compusă de muzicianul de origine germano-iraniană, Ramin Djawadi. Albumul va fi însoțit și de o serie de gravuri cu sigiliile caselor din Game of Thrones.

Ultimul episod al sezonului șase - „The Winds Of Winter” a înregistrat cele mai mare audiențe în Statele Unite, adunând în fața ecranelor peste 8.9 milioane de telespectatori.

Game of Thrones Vinil

Game of Thrones este un serial american de televiziune regizat de David Benioff și D.B. Weiss, care urmărește povestea cărților din seria „A Song of Ice and Fire”, scrise de George R.R. Martin. Filmările au avut loc în Belfast, Nordul Irlandei, Croația, Islanda, Malta, Morocco, Spania, Scoția și SUA.

Serialul a debutat la HBO, pe 17 aprilie 2011, iar cel de-al șaselea sezon s-a încheiat pe data de 26 iunie 2016. Următorul sezon din Game of Thrones va debuta în 2017 și va avea un număr de șapte episoade.

Trending