Urmărește-ne în Social Media

Advertorial

Libra Music te trimite la concertele verii

Libra Internet Bank SA lansează Libra Music – Go DigitaLIVE! Deschizi un cont online Personal și mergi la concertul preferat, live!

Publicat

pe

Libra Internet Bank SA lansează Libra Music - Go DigitaLIVE! Deschizi cont online Personal și mergi la concertul preferat, live!

Contul online Personal este primul produs bancar din Romania 100% online, fără hârtii, fără drumuri la bancă. Acest produs îți oferă autonomie incredibilă, gratuitate extinsă, card atașat contului tău curent, livrat acasă și dobânzi bonificate la depozite (2.5% la depozitul Blitz), toate în mod real și transparent. Deschiderea de cont se face în numai câteva minute, în 5 pași simpli.

Libra Music este dovada îmbinării perfecte a lumii digitale (prin accesarea de produse bancare de oriunde te afli, online) cu bucuria și efervescența muzicii live.

Vrem să participi la cele mai tari concerte: tu ne spui dacă vrei sa mergi la Muse, Iron Maiden sau Rihanna, noi îți dăm șansa să fii acolo! Îți poți invita și prietenii, astfel primind mai multe șanse de a merge la concertul dorit! Fiecare câștigator desemnat va primi 2 bilete la concertul ales!

Intra pe www.libraonline.ro!

Trending