Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Leona Lewis se pregătește pentru debutul pe Broadway

Leona Lewis se va transforma într-o pisică, în primul ei rol de pe Broadway. Artista a fost invitată să joace în musicalul "Cats", după ce Nicole Scherzinger a renunţat la personajul pe care îl interpreta în spectacol.

Publicat

pe

În luna mai, Leona Lewis anunța că își va face debutul pe Broadway cu un rol în celebrul musical „Cats”, regizat de Andrew Lloyd Webber. Artista a început deja repetițiile pentru show-ul care va avea premiera pe 31 iulie, la Teatrul Neil Simon din New York.

Leona Lewis va interpreta rolul pisicii Grizabella, după ce Nicole Scherzinger a refuzat personajul și s-a retras din musical.

Regizorul Lloyd Webber a afirmat despre Leona Lewis că este una dintre cele mai bune voci din generaţia ei. În schimb, despre Nicole Scherzinger a declarat că este nebună, fiind dezamăgit de aceasta pentru că a renunţat la show, în favoarea unui loc în juriul de la X Factor.

Leona Lewis Cats

"Este o adevărată onoare să fiu întrebată de Andrew Lloyd Webber dacă vreau să fac parte din familia Cats. Nu voi uita niciodată cum mă uitam la show, când eram mică, şi cât de fascinată eram de magia pe care o transmitea", a declarat Leona Lewis.

Leona Lewis

Leona Lewis este o cântăreață și compozitoare din Marea Britanie, câștigătoare a trofeului X Factor, din 2006. Artista a debutat cu single-ul „Bleeding Love”, care a ocupat prima poziție în topurile muzicale, timp de șapte săptămâni. Primul său album,„Spirit”, i-a adus 10 discuri de platină și a transformat-o în cea mai bine vândută artistă din ultimii 20 de ani, conform topului US Billboard 200.

Trending