Urmărește-ne în Social Media

Diverse

Un interviu cu Bob Dylan, din 1962, a fost transformat în animaţie - VIDEO

Un interviu cu Bob Dylan, realizat pe vremea când artistul nu credea că va "bogat şi faimos", a fost transformat într-un videoclip de animatie alb-negru.

Publicat

pe

Bob Dylan
Bob Dylan

Un interviu cu Bob Dylan, înregistrat în 1962, a fost transformat într-o animatie. În perioada în care a fost realizat materialul, Dylan era un tânăr de 20 de ani, care încă nu îşi lansase albumul de debut. Artistul a fost intervievat atunci de către un jurnalist de la postul de radio WBAI din New York, pentru sectiunea de folkisti.

In acel interviu, Bob a fost întrebat despre stilul său vestimentar, specific anilor '60. La începutul carierei sale, Bob purta băşti sau berete, iar jurnalistul a dorit să ştie dacă artistul le va păstra ca accesorii şi atunci când va fi bogat.

"Nu voi fi niciodată bogat şi faimos" declara Bob Dylan, în urmă cu 50 de ani.

Artistul a mai povestit în interviu că şi-a petrecut copilăria, lucrând la un carnaval, unde a scris o piesă "Won’t Buy You A Postcard", dedicată unei femei cu "pielea arsă". Bob Dylan îşi aminteşte că la început era plătit cu un dolar şi un cheeseburger.

Materialul audio a fost realizat înainte cu o lună de lansarea primului album al lui Bob Dylan, care cuprindea piesele "Talkin’ New York" şi "Song To Woody", compuse chiar de el, dar şi 11 coveruri.

Comentează

Trending