Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Trupa Sugababes revine în formula originală, cu un nou album

Trupa Sugababes se reuneşte în formula originală din 1998, aducându-le din nou împreună pe Siobhán Donaghy, Mutya Buena şi Keisha Buchanan. Cele trei artiste pregătesc un nou album, care va fi lansat anul viitor.

Publicat

pe

Trupa Sugababes revine în atentia fanilor în formula originală din 1998, reunindu-le pe fostele membre: Siobhán Donaghy, Mutya Buena şi Keisha Buchanan.

Prima artistă care a părăsit trupa a fost Siobhán Donaghy, în 2001, fiind înlocuită de Heidi Range. Următoarea membră, care a ales să plece din Sugababes, a fost Mutya Buena, în 2005, în locul ei venind Amelle Berrabah. În 2009, Keisha Buchanan, ultima membră fondatoare a trupei, a decis să spună adio proiectului, iar cea care a înlocuit-o a fost Jade Ewen.

Grupul s-a despărtit definitiv în 2011, iar din acelaşi an, solistele fondatoare au început să cânte din nou împreună sub denumirea "Mutya Keisha Siobhan", lansând piesa "Flatline", în 2012. De atunci artistele au luat o pauză, iar fanii au început să se întrebe dacă acestea se vor mai reuni.

"Sugababes pregăteşte un nou album pentru anul viitor. Nu vă pot spune data exactă. Ştiu când va fi, dar nu vă pot spune! Oricum totul va avea loc anul viitor!" a declarat Siobhan, pentru Wandsworth Radio.

Din declaratia oferită de Siobhán, reiese faptul că tinerele vor cânta din nou împreună, utilizând numele original al trupei, "Sugababes". Pentru noul album, grupul a colaborat cu Shaznay Lewis, din formatia All Saints.

Comentează

Trending