Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Modelele de la Victoria’s Secret dansează pe hitul lui Justin Timberlake, "Can’t Stop The Feeling" - VIDEO

"Can't Stop the Feeling!", piesa care refuză de 3 săptămâni să coboare de pe prima poziție a topului iTunes, a devenit soundtrack-ul unui clip de prezentare a modelelor de la Victoria’s Secret. Hitul lui Justin Timberlake se încadrează perfect în context, deschizând oficial sezonul estival.

Publicat

pe

Victoria’s Secret Angel
Victoria’s Secret Angel

Deși piesa "Can’t Stop The Feeling" a fost compusă de Justin Timberlake pentru filmul ”Trolls”, single-ul a cucerit nu doar publicul care gustă animațiile. Încă de la lansare, melodia s-a plasat pe prima poziție în topul general iTunes 100 Songs, rămânând în fruntea clasamanentului până în prezent, respectiv de aproape 4 săptămâni. Soundtrack-ul a debutat, de asemenea pe prima poziție în topul american Billboard Hot 100, promițând să devină unul dintre hiturile verii 2016.

Și pentru că publicul pare să iubească piesa "Can’t Stop The Feeling", noul single al lui Justin Timberlake a fost preluat și de Victoria’s Secret. Noile modele Josephine Skriver, Stella Maxwell, Jasmine Tookes, Elsa Hosk și Vita Sidorkina dansează și fac playback pe melodia lui Justin într-un clip în descrierea căruia "Can’t Stop The Feeling" este denumit deja hitul verii 2016.

VIDEO: Modelele de la Victoria’s Secret dansează pe hitul lui Justin Timberlake

Justin Timberlake nu a compus doar acest soundtrack pentru filmul ”Trolls”, ci este inclus și în distribuție, dând voce unuia dintre personajele centrale, respectiv Branch. Animația îi are în distribuție și pe Anna Kendrick, Gwen Stefani și James Corden. ”Trolls” va apărea în cinematografe pe 4 noiembrie 2016.

În 2013, Justin Timberlake a lansat două albume de studio: ”The 20/20 Experience Part 1” și ”The 20/20 Experience Part 2”. Ambele discuri s-au plasat pe prima poziție în topul US Billboard 200, fiind certificate cu platină în Statele Unite pentru vânzări ce au depășit pragul de un milion de exemplare. La nivel global, cele două materiale discografice s-au vândut în peste 6 milioane de copii, compilația ”The 20/20 Experience” primind și o nominalizare la Grammy, în categoria ”Best Pop Vocal Album”. Pe aceste albume se regăsesc hituri precum "Suit & Tie", "Mirrors", "Take Back the Night" și ”TKO”, pe care publicul din România le-a putut asculta și pe posturile de radio din țară.

Albume noi

Justin Timberlake lansează albumul "Everything I Thought It Was" - TRAILER

După șase ani, Justin Timberlake revine în atenția fanilor cu un nou album de studio, "Everything I Thought It Was". Până la apariția materialului complet, artistul a incitat publicul cu un trailer video, disponibil de vizionat în articol.

Publicat

pe

Trailer "Everything I Thought It Was"
Trailer "Everything I Thought It Was" │ FOTO: captură YouTube / Justin Timberlake

Au trecut aproximativ șase ani de la ultimul album lansat de Justin Timberlake, dar artistul nu s-a dezis de pasiunea sa pentru muzică. A pregătit un nou material discografic, ce va ajunge în mâinile fanilor anul acesta.

Mai mult, "Everything I Thought It Was" este prefațat de piesa "Selfish", ce urmează să fie lansată oficial pe 25 ianuarie. Vestea a fost oferită de Timberlake pe social media, publicând o imagine realizată de Charlotte Rutherford. Artwork-ul îl prezintă pe artist cu spatele la cameră, privind spre un apus frumos colorat.

"Selfish" este o piesă marcată de influențe R&B, ce s-a bucurat deja de un debut live, pe 19 ianuarie, în cadrul unui concert pe care Timberlake l-a susținut în Memphis.

În ceea ce privește albumul "Everything I Thought It Was", acesta beneficiază de un trailer intrigant. O mașină se oprește la o benzinărie din deșert, iar naratorul, interpretat de Benicio Del Toro, spune:

"Ce avem noi aici? Ooh, e o mașină drăguță! Stai, este un model. Asta spunea JT? OK, acel apus de soare cu siguranță nu este real. Oh, iată-l pe Justin! De ce nu se întoarce? La ce naiba se uită?

TRAILER "Everything I Thought It Was"

Citește în continuare

Trending