Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Justin Timberlake, Anna Kendrick şi Gwen Stefani îşi vor împrumuta vocile personajelor din animatia "Trolls" - VIDEO

Justin Timberlake şi Anna Kendrick îşi vor împrumuta vocile unei perechi amuzante de trolli, în cel mai recent film de animatie produs de DreamWorks - "Trolls", care va avea premiera în noiembrie.

Publicat

pe

Cei de la DreamWorks au lansat primul trailer pentru filmul de animatie "Trolls", în care vocile unor artişti celebri vor da viată personajelor haioase.

Justin Timberlake, Anna Kendrick, Gwen Stefani, Jeffrey Tambor, Russell Brand, James Corden, Kunal Nayyar, Ron Funches, Icona Pop şi Zooey Deschanel sunt doar o parte dintre numele cunoscute, incluse în distributia filmului.

Povestea îi are ca protagonişti pe Princess Poppy (Anna Kendrick) şi Branch (Justin Timberlake), o pereche simpatică de trolli, a căror misiune este aceea de a-şi salva fratii, pentru a nu fi mâncati de nişte creaturi numite "Bergens".

Pe coloana sonoră a filmului "Trolls" va fi inclusă noua piesă a lui Justin Timberlae - "Can't Stop the Feeling", însă artistul a declarat că a mai înregistrat şi alte melodii pentru animatie. Împreună cu Anna Kendrick, solistul a realizat şi un cover după "True Colors", cântecul lui Cyndi Lauper, care se va afla de asemenea pe soundtrack.

Filmul "Trolls" este produs de Mike Mitchell şi va avea premiera în cinematografe pe data de 4 noiembrie 2016.

Comentează

Albume noi

Justin Timberlake lansează albumul "Everything I Thought It Was" - TRAILER

După șase ani, Justin Timberlake revine în atenția fanilor cu un nou album de studio, "Everything I Thought It Was". Până la apariția materialului complet, artistul a incitat publicul cu un trailer video, disponibil de vizionat în articol.

Publicat

pe

Trailer "Everything I Thought It Was"
Trailer "Everything I Thought It Was" │ FOTO: captură YouTube / Justin Timberlake

Au trecut aproximativ șase ani de la ultimul album lansat de Justin Timberlake, dar artistul nu s-a dezis de pasiunea sa pentru muzică. A pregătit un nou material discografic, ce va ajunge în mâinile fanilor anul acesta.

Mai mult, "Everything I Thought It Was" este prefațat de piesa "Selfish", ce urmează să fie lansată oficial pe 25 ianuarie. Vestea a fost oferită de Timberlake pe social media, publicând o imagine realizată de Charlotte Rutherford. Artwork-ul îl prezintă pe artist cu spatele la cameră, privind spre un apus frumos colorat.

"Selfish" este o piesă marcată de influențe R&B, ce s-a bucurat deja de un debut live, pe 19 ianuarie, în cadrul unui concert pe care Timberlake l-a susținut în Memphis.

În ceea ce privește albumul "Everything I Thought It Was", acesta beneficiază de un trailer intrigant. O mașină se oprește la o benzinărie din deșert, iar naratorul, interpretat de Benicio Del Toro, spune:

"Ce avem noi aici? Ooh, e o mașină drăguță! Stai, este un model. Asta spunea JT? OK, acel apus de soare cu siguranță nu este real. Oh, iată-l pe Justin! De ce nu se întoarce? La ce naiba se uită?

TRAILER "Everything I Thought It Was"

Citește în continuare

Trending