Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Editors și Biffy Clyro, headlineri la Spellground. Festivalul se mută de la Capidava, la mare

Spellground Festival pune stăpânire pe litoral, din Constanța până în Năvodari, cu 3 scene, 17 artiști internaționali și 44 de artiști români, și cu încă doi headlineri: Editors și Biffy Clyro. Festivalul se desfășoară între 12 și 14 august.

Publicat

pe

EDITORS și BIFFY CLYRO, headlineri la Spellground Festival
EDITORS și BIFFY CLYRO, headlineri la Spellground Festival

Cu vânzări cumulate de peste 2 milioane de exemplare în toată lumea, Editors a ars repede etapele: de la trupa de facultate la panteonul legendelor muzicii britanice. De la primele piese de referință, „Bullets”, „Munich” sau„Blood”, până la cel mai recent single devenit hit, „All The Kings”, acordurile inedite și stilul vocal inconfundabil al lui Tom Smith au dat lumii de veste că trupa Editors este incomparabilă.

Cel mai recent album al formației se numește ”In Dream”. Discul a fost lansat în octombrie 2015 și s-a plasat pe poziția a 5-a în topul albumelor din UK și pe prima poziție în Belgia. Pe acest material sunt incluse single-urile ”No Harm”, "Marching Orders" și ”Ocean Of Night”.

Cei trei scotieni de la Biffy Clyro ne-au șocat, încântat, revoltat și activat să le punem albumele pe repeat. Cu influențe care variază de la Metallica la Rush sau Pixies, trupa și-a sedimentat locul în topul celor mai complexe apariții ale începutului de secol. Piese precum „Many of Horror”, „Mountains” sau „Biblical” au cucerit fani din multe sfere muzicale și le-au câștigat băieților un bine-meritat titlu de Best British Band la NME Awards din 2013.

Pe lângă cei doi noi headlineri, schimbarea locației festivalului Spellground vine și cu alte vești bune: camping exclusiv cu vedere la mare și iesire la plajă în Năvodari, transport gratuit cu double-decker între toate zonele pe toată perioada festivalului (pe baza brățării de acces), pachete de cazare la hotel cu abonament Spellground inclus (disponibile in curand), sporturi nautice, show-uri inedite de video-mapping și multe alte surprize. Toate aceste argumente ale schimbării sunt dublate și de considerente de securitate legate de zona Capidava: infiltrațiile recente în sol cauzate de creșterea apelor Dunării și restricțiile impuse de statutul de arie protejată (cu posibilități restrânse de intervenție).

Hartă Spellground Festival

Hartă Spellground Festival

Electro Stage se reconfigurează pentru a face loc și mai multor experiențe live. Fanii muzicii electronice vor petrece trei zile pe plajă alături de: Fritz Kalkbrenner, Dennis Ferrer, Soul Clap, Wolf + Lamb, Pillowtalk, Nick Monaco, Doctor Dru, Aquarius Heaven, Chopstik & Johnjon, Andre Hommen, Life on Planets.

Bilete pentru Spellground Festival la mare:

  • Cei care și-au cumpărat deja bilete, dar nu pot ajunge la noul Spellground, pot solicita recuperarea contravalorii biletelor începând cu data de 29 iunie, urmand pașii de pe site-ul evenimentului
  • Ultimele 5000 abonamente vor avea prețul de 295 lei
  • Biletele de o zi, la prețul special de 130 lei, vor fi puse in vanzare de astăzi până pe 15 iulie
  • La intrare, în ziua evenimentului, biletele vor fi disponibile la prețul de 185 lei

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte vineri, 12 august 2016

ANULAT - Spellground Festival

Loc
Năvodari
Comentează

Trending